Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το έκανε όπως η ανδρική ομάδα!

Με το ίδιο σκορ που επικράτησε η ανδρική ομάδα νίκησε και η Κ20 του Πανιωνίου εκτός έδρας τον Πλατανιά (1-2). Παρά τις αρκετές απουσίε...

Με το ίδιο σκορ που επικράτησε η ανδρική ομάδα νίκησε και η Κ20 του Πανιωνίου εκτός έδρας τον Πλατανιά (1-2).

Παρά τις αρκετές απουσίες που είχε η ομάδα Νέων του Πανιωνίου και τις πολλές αλλαγές που υπήρχαν στην ενδεκάδα, κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στον Πλατανιά.

Οι κυανέρυθροι μπόρεσαν να προηγηθούν στο παιχνίδι με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου με σουτ του Τσιντώνη μέσα από την περιοχή! Ο Πλατανιάς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 33′ με σουτ του Τσακμάκη,

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς είχε στο 47′ δοκάρι σε τελική ενέργεια του Πουρζιτίδη, όμως η συνέχεια ανήκε στον Ιστορικό.

Η ομάδα του Κοροπούλη πίεσε και δικαιώθηκε στο 89′. Ο Τριάντης κέρδισε το πέναλτι και ο Καραχάνας το μετέτρεψε σε γκολ με την εκτέλεσή του, δίνοντας στον Πανιώνιο τη νίκη με το τελικό 2-1!

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μανώλης Σκύβαλος): Πενταράκης, Βασιλάκης, Τζουανάκης (80′ Σταυρουλάκης), Κατσαρός, Λάμτσε, Σμυρλάκης, Πουρζιτίδης, Τσακμάκης, Αναστασόπουλος (46′ Νίκολλι), Αμαραντίδης (46′ Μαρκουλάκης), Ουές.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Καλαμάρας, Αγγέλης, Τριάντης, Κλειδής, Μίκο (65′ λ.τρ. Οικονόμου), Φίλων, Καραχάνας, Τσιντώνης (46′ λ.τρ. Καρούτζος), Δημητρίου, Γρηγορόπουλος (55′ Φλαμπούρης), Νομικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια