Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έκοψε την πίτα της η ΠΑΕ (photos)

Μέσα σε μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα η ΠΑΕ Πανιώνιος έκοψε την πίτα της το βράδυ της Τετάρτης (21/02). Το εν λόγω γεγονός πραγμ...

Μέσα σε μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα η ΠΑΕ Πανιώνιος έκοψε την πίτα της το βράδυ της Τετάρτης (21/02).

Το εν λόγω γεγονός πραγματοποιήθηκε στο γνωστό εστιατόριο της Νέας Σμύρνης "Bar.B.Q." και το "παρών" έδωσε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας, χορηγοί, αλλά και άνθρωποι του Δήμου.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΠΑΕ (Ζαμάνης-Δάρας) πήραν τον λόγο -πριν την κοπή της πίτας- και αφού ευχήθηκαν υγεία σε όλους, τόνισαν -μεταξύ άλλων- πως η χρονιά και φέτος είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη, με τον Νίκο Ζαμάνη να αναφέρεται στον στόχο της πεντάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και για την φιλοδοξία που υπάρχει να φτάσει η ομάδα στον τελικό Κυπέλλου.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, ήταν όλοι παρόντες και μάλιστα ήταν σε... ιδιαίτερα κέφια. Τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, ενώ ο Σαραμαντάς αποδείχθηκε ιδιαίτερα ταλαντούχος στα ανέκδοτα, καθώς πήρε το μικρόφωνο είπε ένα ανέκδοτο και έκανε τον κόσμο να γελάσει με την ψυχή του!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως την ατάκα της βραδιάς την είπε ο Νίκος Ζαμάνης. Όταν έσπασε ένα ποτήρι ο διευθυντής ποδοσφαίρου είπε χαρακτηριστικά: "Δεν πειράζει, γούρι είναι ότι θα πάρουμε το Κύπελλο"!

Τέλος να σημειωθεί πως το φλουρί κέρδισε ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο οποίος και αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του. Ο τυχερός άσος του Ιστορικού κέρδισε ως δώρο ένα τριήμερο ταξίδι!

Δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ:














Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια