Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ιδιαίτερη περίπτωση των Σιώπη, Ντουρμισάι

Σιώπης και Ντουρμισάι εδώ και πολύ καιρό έχουν υπερβάλει εαυτό για να μην λείψουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ιστορικού. Αμφότε...

Σιώπης και Ντουρμισάι εδώ και πολύ καιρό έχουν υπερβάλει εαυτό για να μην λείψουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ιστορικού.

Αμφότεροι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στους κοιλιακούς, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως δεν τους επιτρέπει να παίξουν όπως μπορούν και φυσικά δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση για να αγωνιστούν.

Και τα δύο παιδιά, όμως, εδώ και πολύ καιρό αν και αντιμετώπιζαν πρόβλημα αγωνιζόντουσαν, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα, καθώς δεν υπήρχαν και άλλες λύσεις στο ρόστερ.

Ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος έλειψε από το ματς της Λάρισας, φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρότερο πρόβλημα και όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρει να δώσει το "παρών" ούτε στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία.

Ο Έλληνας αμυντικός μέσος προσπάθησε να μπει στην προπόνηση της Δευτέρας, δεν τα κατάφερε και η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Όσον αφορά τον νεαρό επιθετικό, αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με την Λαμία. Ο Χρήστος Δάρας και το ιατρικό τιμ κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο Ντουρμισάι να καταφέρει να δώσει το "παρών" στον σημαντικό επαναληπτικό αγώνα με τον σύλλογο της Φθιώτιδας.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια