Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οποιαδήποτε απόφαση με γνώμονα το καλό του Πανιωνίου

Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης... Ο Πανιώνιος την Πέμπτη (05/01) δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της σεζόν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα,...

Γράφει ο Θοδωρής Βασίλης...

Ο Πανιώνιος την Πέμπτη (05/01) δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της σεζόν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όπως φαίνεται το μυαλό είναι αλλού. Κι αιτία δεν είναι άλλη από την υπόθεση Ανσαριφάρντ.

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα του Ιρανού επιθετικού έχει τραβήξει ήδη αρκετά και όπως είναι λογικό επηρεάζει την ομάδα. Ο Ιανουάριος είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για τον στόχο της Ευρώπης, αφού υπάρχει μια σειρά αγώνων που θα κρίνουν κατά πολύ το αν οι «κυανέρυθροι» θα μπουν στα πλέι οφ, αλλά αντί το μυαλό να είναι στους Ηπειρώτες, στην Πλατεία ξεκίνησε πάλι η κουβέντα για τον Καρίμ και για το τι θα έπρεπε να πράξει η διοίκηση για το θέμα αυτό.

Η προσωπική μου άποψη σε αυτό το θέμα είναι ξεκάθαρη. Η διοίκηση θα πρέπει να προλαβαίνει τέτοιες καταστάσεις και να φτιάχνει μηχανισμούς στον οργανισμό που λέγεται Πανιώνιος ώστε να απορροφά τους όποιους κραδασμούς μπορούν να δημιουργηθούν από τέτοια θέματα.

Ο Ανσαριφάρντ έχει μπλέξει με έναν μάνατζερ ο οποίος είναι εκτός τόπου και χρόνου και το μόνο που έχει καταφέρει είναι να δημιουργήσει πρόβλημα τόσο στον Πανιώνιο όσο και στον ποδοσφαιριστή. Και αυτό γιατί χάλασε ένα σίγουρο και επικερδές deal τόσο για τον σύλλογο όσο και για τον ίδιο αφού Πανιώνιος και Ανσαριφάρντ είχαν ουσιαστικά δώσει τα χέρια για ανανέωση της συνεργασίας τους με την προοπτική μιας μελλοντικής πώλησης η οποία και θα γέμιζε τα ταμεία του Ιστορικού, αλλά και θα έδινε την δυνατότητα στον παίκτη να πάει σε κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα.

Ο παίκτης όμως με την παρότρυνση του Ιρανού του μάνατζερ άλλαξε γνώμη, δεν απαντάει καν στον Πανιώνιο και πλέον φέρνει τον σύλλογο προ τετελεσμένων γεγονότων. Αν ο Καρίμ συνεχίζει να κάνει το παγώνι, τότε θα πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα, αφού η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη ημέρα και το συμφέρον της.

Για μένα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.Δεν θες να ανανεώσεις ή βάζεις εμπόδια για να πάρεις μεταγραφή στην ομάδα που καλύπτει την ρήτρα σου; Ε τότε δεν μου δίνεις άλλη επιλογή από την εξέδρα ή τον πάγκο. Γιατί η παρουσία σου στην ομάδα περισσότερο κακό παρά καλό θα κάνει και αν μπει το σκουλήκι της αμφησβήτησης είτε στην διοίκηση είτε στον προπονητή είτε στον κόσμο τότε θα μπούμε σε ένα κλίμα συνεχόμενης γκρίνιας κι εσωστρέφειας.

Αλήθεια, πόσο σίγουροι θα είμαστε ότι ο Καριμ αν του δώσει εντολή ο Ιρανός μάνατζερ του θα παίζει με τον ίδιο τρόπο στο δεύτερο εξάμηνο; Θα βάζει τα πόδια του στην φωτιά; Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από έναν σύλλογο και στην διοίκηση το ξέρουν καλά. Για τον λόγο αυτό με γνώμονα και το συμφέρον του συλλόγου θα πράξουν ανάλογα και μόνο χαμένος δεν θα βγει η ομάδα.

Νίκη αύριο (05/01) με ΠΑΣ και όλα θα μπούνε σε μια σειρά. Καλή κυανέρυθρη χρονιά να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια