Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διεκόπη ο αγώνας με την ΑΕΚ, μπροστά στο σκορ ο Ιστορικός!

Δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας των Νέων του Ιστορικού με την ΑΕΚ στα Σπάτα, λόγω δυνατής βροχής. Ο Πανιώνιος ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1! ...

Δεν ολοκληρώθηκε ο αγώνας των Νέων του Ιστορικού με την ΑΕΚ στα Σπάτα, λόγω δυνατής βροχής. Ο Πανιώνιος ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1! 

Η ομάδα του Κοροπούλη βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1 κόντρα στην γηπεδούχο ΑΕΚ, όμως η εν λόγω αναμέτρηση δεν τελείωσε, καθώς η βροχή που ξέσπασε ήταν πολύ δυνατή και έκανε αδύνατες τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο αγώνας διεκόπη στο 75ο λεπτό, με τον Αλέξανδρο Δραγάτη να αποφασίζει αρχικά την είσοδο των ομάδων στα αποδυτήρια μέχρι να σταματήσει η βροχή. Η κακοκαιρία, όμως, συνεχίστηκε, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να αποφασίζει την οριστική διακοπή του ματς.

Τα τελευταία περίπου 15 λεπτά του αγώνα θα διεξαχθούν -καιρού επιτρέποντος- αύριο (Κυριακή 22/10)!

Να σημειωθεί πως μέχρι εκείνη τη στιγμή, το σκορ ήταν 2-1 υπέρ του Πανιωνίου, με τους «κυανέρυθρους», μάλιστα, να πραγματοποιούν την ανατροπή στο ματς.

Η ΑΕΚ στο 43' είχε προηγηθεί με πέναλτι του Γιούση, όμως ο Ιστορικός αντέδρασε στο αμέσως επόμενο λεπτό και με σκόρερ τον Αντωνακόπουλο έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 63' ο ίδιος παίκτης, ο Αντωνακόπουλος, κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα, κάνοντας την ανατροπή για την ομάδα του Κοροπούλη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια