Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωράει του Μασούντ...

Όπως πρώτα ενημερωθήκατε από τα panionianea.gr, ο Ιστορικός έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Ιρανό επιτελικό μέσο Σοζέι Μασ...

Όπως πρώτα ενημερωθήκατε από τα panionianea.gr, ο Ιστορικός έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Ιρανό επιτελικό μέσο Σοζέι Μασούντ.

Οι κυανέρυθροι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του έμπειρου ποδοσφαιριστή, για τον οποίο άλλωστε έχει την καλύτερη άποψη και ο συμπατριώτης του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου μάλιστα έχει παίξει τον ρόλο του... μεσάζοντα ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να γίνουν οι επαφές και να προχωρήσει το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, μετά τις πρώτες συζητήσεις ανάμεσα σε Πανιώνιο και Μασούντ ήρθε η ώρα να πάρει επίσημη μορφή το κυανέρυθρο ενδιαφέρον.

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κατατεθεί η επίσημη πρόταση συνεργασίας της κυανέρυθρης διοίκησης προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της Οσασούνα και υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και ο παίκτης θα γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Θυμίζουμε ότι ο Ιρανός άσος, μετά από μία μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία στην Ισπανία, την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ, όπου μέτρησε 25 συμμετοχές με τέσσερα τέρματα.

Επιθυμία του Μασούντ είναι να αγωνιστεί ξανά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ώστε να επιστρέψει στην εθνική ομάδα του Ιράν ενόψει του Μουντιάλ.

Ο 32χρονος διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και αν όλα πάνε καλά, τότε ο Πανιώνιος σίγουρα θα έχει κάνει μία σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ του.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια