Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φέρνει Ιρανό παικταρά ο Καρίμ! (video)

Ο Πανιώνιος αναζητεί έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή για την θέση του επιτελικού μέσου και δεν αποκλείεται αυτός ο παίκτης να έρθει μέσω του....

Ο Πανιώνιος αναζητεί έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή για την θέση του επιτελικού μέσου και δεν αποκλείεται αυτός ο παίκτης να έρθει μέσω του... Καρίμ Ανσαριφάντ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του panionianea.gr, οι κυανέρυθροι έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον έμπειρο μέσο Σοζέι Μασούντ.

Πρόκειται για τον Ιρανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την άκρως επιτυχημένη πορεία του στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Αγωνίστηκε στην Οσασούνα από το 2008 έως το 2013, ενώ για μία σεζόν έπαιξε στην Λας Πάλμας (2013-14).  Την σεζόν που ολολκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ, όπου μέτρησε 25 συμμετοχές με τέσσερα τέρματα.

Πρόθεση του έμπειρου άσου, όμως, είναι να επιστρέψει στην Ευρώπη σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ώστε να επιστρέψει στην Εθνική του Ιράν ενόψει και του Μουντιάλ.

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, μοιάζει ως μία πολύ καλή επιλογή για τον Μασούντ, καθώς τον συνδέει φιλία με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος και έχει αναλάβει τον ρόλο του... μεσάζοντα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, το κυανέρυθρο ενδιαφέρον αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή την επόμενη εβδομάδα, καθώς ο Πανιώνιος είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον ποδοσφαιριστή (εκτός απροόπτου).

Όσον αφορά τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του Μασούντ, είναι τα εξής: Είναι επιτελικός μέσος, το λεγόμενο "δεκάρι", εκτός όμως από τα οργανωτικά του χαρίσματα είναι δυνατός στις μονομαχίες του και μαρκάρει.

Έχει έφεση στο σκοράρισμα, καθώς μπορεί να βρει δίχτυα τόσο με σουτ όσο και με φάουλ και το κεφάλι. Επίσης, βλέπει γήπεδο και διαθέτει καλή ασιστ.

Είναι 32 χρονών, διαθέτει πλούσια εμπειρία σε υψηλό επίπεδο και σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή, τότε σίγουρα θα πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Ιστορικού.

Δείτε ένα βίντεο με τον Μασούντ εν δράσει



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Ο νέος Εστογιανοφ του Πανιωνιου θα γίνει αυτός!!! Ο mr.Ποδιάς. Να αλλάξει μονο λιγάκι το look του ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή