Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συμφώνησε ο Αργυρόπουλος, ματιές σε Τσιλιανίδη

Παίκτης του Πανιωνίου θα συνεχίσει να είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας ...

Παίκτης του Πανιωνίου θα συνεχίσει να είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Ο έμπειρος δεξιός οπισθοφύλακας του Ιστορικού απάντησε θετικά στην πρόταση των ανθρώπων της ομάδας, για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας για τον επόμενο χρόνο.

Μία εξέλιξη, την οποία ήθελε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που είχε εισηγηθεί στην διοίκηση την παραμονή του παίκτη.

Από εκεί και πέρα, στην Πλατεία κοιτάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Κοσμά Τσιλιανίδη.

Στον Πανιώνιο έχουν καλή άποψη για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αποχωρήσει φέτος από τον Ηρακλή, λόγω των οικονομικών προβλημάτων των "κυανόλευκων".

Πάντως, ήδη "ζεστό" ενδιαφέρον για τον Τσιλιανίδη έχει δείξει ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ αναμένεται κι άλλες ομάδες να κινηθούν για την απόκτηση του από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως θα αποχωρήσει από τον Ηρακλή.

Ημέρα... UEFA!
Η Πέμπτη (16/06) είναι κρίσιμη μέρα για το αν θα πάρει τελικά ο Πανιώνιος το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μέλη της διοίκησης θα βρεθούν στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ στη Γαλλία, όπου θα κριθεί ο φάκελος του συλλόγου.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης και οι νομικοί της ΠΑΕ θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν τα πράγματα και να φέρουν την δικαίωση στη Νέα Σμύρνη, μετά την αρνητική εισήγηση της εταιρίας  Deloitte.

Πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η κίνηση της ΠΑΕ σε περίπτωση που η τελική απόφαση είναι αρνητική. Ένα σενάριο είναι να προσφύγει η ομάδα στο CAS. Αν γίνει βέβαια αυτό, τότε η υπόθεση αναμένεται να τραβήξει αρκετά χρονικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια