Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήταν... Πανιωνάρα!

Ο Ιστορικός απέδειξε στην πρεμιέρα των play off πως μόνο τυχαία δεν ήταν η φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα. Αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 μ...

Ο Ιστορικός απέδειξε στην πρεμιέρα των play off πως μόνο τυχαία δεν ήταν η φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα. Αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟ στη Νέα Σμύρνη και μπορεί να αισθάνεται πως έπρεπε να ήταν αυτός ο νικητής.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης. Ο Ιστορικός, με τον Καρίμ σκόρερ, πήρε κεφάλι στο σκορ και εν συνεχεία έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσει το υπέρ του σκορ. Ο ΠΑΟ ισοφάρισε με τον Λέτο κόντρα στην ροή του αγώνα.

Στο 94' ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει το ματς, όμως ο Μολέδο έδιωξε πάνω στην γραμμή το πλασέ του Μπαργκάν.

Ο Ιστορικός, λοιπόν, πήρε τον πρώτο του βαθμό στα Play off και συνεχίζει αποδεικνύει πως διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα με καρδιά και πάθος, η οποία μπορεί και στο μίνι πρωτάθλημα να διακριθεί.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος θέλησε να μπει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 2ο λεπτό λίγο έλειψε να δημιουργήσει μία επικίνδυνη στιγμή. Ο Μπακασέτας προσπάθησε να βγάλει μία πανέξυπνη κάθετη πάσα στον Καρίμ, μέσα στην περιοχή, όμως ο Ιρανός έκανε αντίθετη κίνηση με την μπάλα και δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Στο 8’ ήταν η σειρά του Μσαούρα να γίνει απειλητικός, όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση μέσα από την περιοχή του ΠΑΟ, με τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων να τον προλαβαίνουν.

Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο, πήραν την κατοχή της μπάλας, όμως η καλά οργανωμένη άμυνα του Πανιωνίου δεν τους επέτρεψαν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Διούδη.

Στο 32’, ο Μπεργκ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή -μετά από λάθος διώξιμο του Ρισβάνη-, έκανε το σουτ, με τον Πανιώνιο όμως να στέκεται τυχερός σε αυτή τη φάση, καθώς η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Διούδη.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ιστορικός «απάντησε», με την δική του πολύ καλή ευκαιρία. Ο Μπακασέτας πραγματοποίησε ένα πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να περνάει λίγο πάνω από το δεξί «παραθυράκι» του Στιλ.

Στο 39’ ο Πανιώνιος πραγματοποίησε την καλύτερη του ευκαιρία. Ο Καρίμ πήρε την μπάλα στην αντεπίθεση, είδε τον Στιλ έξω από την εστία του, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο επόμενο λεπτό ο διαιτητής Παπαπέτρου χαρίστηκε στον Κουτρουμπή και δεν του έδωσε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο αμυντικός του ΠΑΟ προσπάθησε να χτυπήσει, εκτός φάσεις, τον Μπακασέτα, μπροστά στον 4ο διαιτητή, όμως δεν είδε ούτε καν κίτρινη!

Το 0-0 τελικά ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ιστορικός ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με το «πόδι στο γκάζι» και στο 52’ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα τραγικά λάθη της άμυνας και του τερματοφύλακα του ΠΑΟ και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Εφτά λεπτά αργότερα ο Ιρανός επιθετικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Ο Καρίμ βγήκε σε θέση τετ α τετ, όμως ο Στιλ είπε «όχι» στο πλασέ που επιχείρησε.

Η ομάδα του Ουζουνίδη, έχοντας και τρομερή ώθηση από τους οπαδούς της, ανέβασε πολύ την απόδοση της και κυνήγησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Καθάριος, Καρίμ και Μασούρας πήραν αρκετές ενέργειες, όμως στην τελική φάση δεν είχαν καθαρό μυαλό.

Κόντρα στην ροή του αγώνα και ενώ οι κυανέρυθροι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και τις ευκαιρίες, ο ΠΑΟ κατάφερε -χάρη σε ένα πολύ καλό σουτ του Λέτο- να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Αργεντίνος στο 67’ σημάδεψε σωστά την δεξιά γωνία του Διούδη, για το 1-1.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Πανιώνιο να προσπαθεί να ανακτήσει ξανά τα ηνία του αγώνα.

Οι Μαρίνος Ουζουνίδης έβαλε στο παιχνίδι τους Μπαργκάν, Καραμάνο, στην θέση των Καθάριου, Καρίμ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να «φρασκάρει» επιθετικά την ομάδα, ενόψει των τελευταίων 20 λεπτών του ματς.

Στο 84’ ο Κενάν Μπαργκάν έκανε ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ από πλάγια θέση, όμως ο Στιλ μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Οι κυανέρυθροι συνέχισαν να είναι ανώτεροι και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τη νίκη. Ο Μπαργκάν μέσα στην περιοχή πέρασε τον αντίπαλο του, έκανε και το πλασέ, όμως ο Μολέδο πάνω στην γραμμή έδιωξε την μπάλα και κράτησε το «Χ» για την ομάδα του.

Τελικό σκορ λοιπόν 1-1.

Το φιλμ του αγώνα

8’: Ο Μασούρας μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή του ΠΑΟ, όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.

19’: Επικίνδυνο γύρισμα του Λούντ στην περιοχή του Πανιωνίου, ο Διούδης μπλόκαρε σταθερά.

32’: Ο Μπέργκ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Διούδη.

39’: Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Καρίμ είδε τον Στιλ έξω από την εστία του, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

41’: Σουτ του Καθάριου μπλόκαρε ο Στιλ.

52’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ!: Ο Καρίμ με πλασέ σε κενή εστία κάνει το 1-0 για τον Ιστορικό!

59’: Τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 2-0 ο Πανιώνιος. Ο Καρίμ βγήκε σε θέση τετ α τετ, όμως ο Στιλ είπε «όχι» στο πλασέ του.

61’: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπέργκ, η μπάλα άουτ.

65’: Μακρινό σουτ του Καθάριου, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

67’: Σουτ του Λέτο έξω από την περιοχή, η μπάλα στην γωνία του Διούδη, για το 1-1 του ΠΑΟ.

84’: Σουτ του Μπαργκάν από αριστερά πλάγια θέση, μπλόκαρε ο Στιλ.

94’: Πλασέ του Μπαργκάν, πάνω στην γραμμή διώχνει ο Μολέδο.

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Διαιτητής: Αν. Παπαπέτρου (Αθηνών)

Βοηθοί: Κ. Χασάν (Ξάνθης), Κ. Μερκενίδης (Μακεδονίας).

Γκολ: Καρίμ (52’), Λέτο (67’)

Συνθέσεις:

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Καθάριος (72’ Μπαργκάν), Μπακασέτας, Μασούρας (89’ Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάντ (69΄Καραμάνος).

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής, Μολέδο, Νάνο, Μέστο, Ζέκα, Λούντ (78’ Αμπέντ), Εβαντζελίστα (62’ Μπουμάλ), Βιγιαφάνες, Λέτο (87’ Μαμούτε), Μπεργκ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια