Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πήρε την άδεια ο Ιστορικός!!!

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης και ο Πανιώνιος πήρε την πολυπόθητη αδειοδότηση. ...

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης και ο Πανιώνιος πήρε την πολυπόθητη αδειοδότηση.

Με την αδειοδότηση, φυσικά, ο Ιστορικός έχει κανονικότατα δικαίωμα συμμετοχής στα play off, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να είναι έτοιμη να επιστρέψει στα... ευρωπαϊκά γήπεδα!

Η απόφαση αυτή ήρθε να "εξαργυρώσει" την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν άπαντες στον Πανιώνιο τη φετινή σεζόν, καθώς αγωνιστικά η ομάδα παρουσίασε εκπληκτικό πρόσωπο, ενώ και διοικητικά έχει γίνει τρομερή δουλειά ώστε να βρίσκεται σε αυτό το σημείο τώρα ο σύλλογος.

Θυμίζουμε, ότι η έφεση των κυανέρυθρων εξετάστηκε την Τετάρτη (20/04) και περίπου ένα 24ωρο αργότερα οι Νεοσμυρνιώτες έμαθαν τα ευχάριστα νέα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Πανιώνιο τις τελευταίες ώρες είχαν εκφράσει την βεβαιότητα τους πως ο σύλλογος θα δικαιωθεί στην έφεση που είχε ασκήσει, καθώς ο φάκελος της ομάδας ήταν υπερπλήρης!

-Διαβάστε ΕΔΩ την επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια