Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Εορταστικός χαρακτήρας με Ατρόμητο»

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρονται στο ερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο και τον εορταστικό χαρακτήρα που θα έχει το γήπεδο της...

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρονται στο ερχόμενο εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο και τον εορταστικό χαρακτήρα που θα έχει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης εξέδωσαν οι Πάνθηρες.

Αναλυτικά:

Την Κυριακή η ομάδα που μας έκανε όλους υπερήφανους δίνει το τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος . Η χρονιά αυτή ήταν γεμάτη συγκινήσεις και υπερηφάνεια , λέξεις και καταστάσεις που είχαμε λησμονήσει τα τελευταίο διάστημα. Τα επιτεύγματα αυτής της ομάδας των νεαρών παικτών, αποδεικνύουν πως ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ δεν χρειάζεται τα μεγάλα ονόματα και τα πολλά λεφτά για να φτάσει ψηλά . Αυτό που ωθεί τον Πανιώνιο στις επιτυχίες είναι η βαριά φανέλα του και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει εντός και εκτός γηπέδου .

Για όλα τα παραπάνω και επειδή αυτή η φετινή προσπάθεια δεν αγκαλιάστηκε όσο της άξιζε , την Κυριακή από νωρίς όλη η Νέα Σμύρνη θα πρέπει να είναι στο πόδι για το τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. Το γήπεδο θα έχει εορταστικό χαρακτήρα καθότι οι προετοιμασίες για το παιχνίδι έχουν ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας. Ο κόσμος του Πανιωνίου πρέπει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα αυτό, για να αποδείξει ότι ο Ιστορικός των τόσων προβλημάτων δεν γονατίζει όσο και αν το προσπαθούν κάποιοι…

Υ.Γ. Η θύρα -3- την Κυριακή θα βράζει και θα ξεσηκώσει όλο το γήπεδο και την ομάδα μαζί.

Υ.Γ.1 Το Σάββατο μια μέρα πριν τον αγώνα , όλοι στην αιμοδοσία των Πανθήρων το πρωί στην αίθουσα Νίκος Πετζαρόπουλος.

Υ.Γ.2 Την Κυριακή με γεμάτο γήπεδο θα αποδείξουμε σε όλους ότι η Πανιωνάρα μας αξίζει να συμμετέχει σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις . Ο Πανιώνιος των 126 χρόνων προσφοράς στον αθλητισμό δικαιούται να πάρει αδειοδότηση .

Δεν υπάρχουν σχόλια