Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απάντησαν οι παίκτες του Πανιωνίου

Η απαράδεκτη ανακοίνωση του Ηρακλείου μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει από τους παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι τοποθετήθηκαν...

Η απαράδεκτη ανακοίνωση του Ηρακλείου μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει από τους παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι τοποθετήθηκαν επίσημα για τα όσα συνέβησαν στο νικηφόρο ντέρμπι (μόνο στα χαρτιά ντέρμπι) με τους Κρητικούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κυανέρυθρων παικτών:

“Μετά τη μακροσκελή ανακοίνωση του κ. Μπαξεβάνη οι παίκτες του Πανιωνίου έχουν να δηλώσουν τα εξής:

1) Ο αγώνας ξεκινάει και μέχρι το 0-5 υπέρ του Ηρακλείου όλα κυλούν ομαλά χωρίς καμία ένσταση ή παράπονο από τους φιλοξενούμενους. Μόλις το σκορ γίνεται 15-5 ξαφνικά είμαστε υπεράριθμοι.

2) Ο συναθλητής μας Νίκος Μίχαλος, τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή για ανάρμοστη συμπεριφορά χωρίς να ισχύουν ούτε τα μισά από όσα αναφέρονται στην ανακοίνωσή σας, τα οποία και αγγίζουν τα όρια σεναρίου επιστημονικής φαντασίας.

3) Για όσα συνέβησαν στον εξωτερικό χώρο κατά την διάρκεια της εκκένωσης, δεν μπορούμε να πάρουμε θέση, καθώς βρισκόμασταν σε ένα άδειο γήπεδο όπου και παίζαμε μπάσκετ με την διαφορά σε εκείνο το σημείο να μεγαλώνει μέχρι και 17 πόντους.

4) Όσον αφορά το κομμάτι των μπράβων μάλλον ο κ. Μπαξεβάνης μπερδεύτηκε και ήθελε να μας πει “Μπράβο” για το γεγονός ότι το ημίχρονο έκλεισε με διαφορά 22 πόντων.

5) Για τον κ. Χριστοδούλου και για τα όσα είπατε για το πρόσωπο του, η απάντηση ήρθε από τον ίδιο μέσα απο την προσωπική του σελίδα στο facebook και δεν θα μπορούσε να μας βρίσκει περισσότερο σύμφωνους.

6) Στο μόνο κομμάτι που μας βρίσκετε σύμφωνους και σας ευχαριστούμε γι αυτό είναι για το ήθος και τον ανδρισμό του αρχηγού μας Γιώργου Τσιάκου, το οποίο εξάλλου και δείξατε εμπράκτως ότι αναγνωρίζετε, όταν σπρώχνατε και λούζατε με καφέδες μέλη τόσο της δικής του οικογένειας όσο και των άλλων παικτών.

Τέλος από τους μόνους που θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη είναι από τους φιλάθλους μας που δεν παρακολούθησαν αυτή την μεγάλη νίκη που κάναμε την Κυριακή.

Οι παίκτες της ομάδας Μπάσκετ του Πανιωνίου“.

Διαβάστε ΕΔΩ και την απάντηση του Χριστοδούλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια