Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καραμάνος: «Αντρίκια νίκη...»

Αντρίκια νίκη η οποία θα δώσει ηρεμία στην ομάδα ήταν αυτή που πέτυχε ο Πανιώνιος στη Λιβαδειά σύμφωνα με τον Τάσο Καραμάνο. Αναλυτικά ...

Αντρίκια νίκη η οποία θα δώσει ηρεμία στην ομάδα ήταν αυτή που πέτυχε ο Πανιώνιος στη Λιβαδειά σύμφωνα με τον Τάσο Καραμάνο.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στην κάμερα της Nova:

Για τη νίκη: «Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα, ειδικά και μετά την ήττα που είχαμε από την Βέροια. Είχαμε την απόλυτη στήριξη από τον προπονητή μας και το σημαντικότερο που ήθελε να μας περάσει ήταν πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Κάνουμε μία καταπληκτική πορεία μέχρι στιγμής και είναι σημαντική η πρώτη νίκη της ομάδας σε αυτή την έδρα. Μία αντρίκια νίκη και μία νίκη που θα μας δώσει ηρεμία».

Για τον στόχο της ομάδας: «Δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από τους πραγματικούς μας στόχος, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να έχουμε παραπάνω βλέψεις. Όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό δεν έχουμε ταβάνι στα όνειρα μας. Πάντα στοχεύουμε στο καλύτερο».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να πετυχαίνει γκολ. Είμαι ένας χαρακτήρας όμως που ποτέ δεν κοίταξα το προσωπικό μου συμφέρον. Πάντα θέλω πάνω απ’ όλα να κερδίζει η ομάδα μου. Το γκολ το αφιερώνω στην οικογένεια μου».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια