Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος: «Τεράστια νίκη»

Χαρούμενος για τη νίκη και το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε ο ίδιος τόνισε πως είναι ο Παύλος Μητρόπουλος. Ο αμυντικός μέσος του Ιστορικ...

Χαρούμενος για τη νίκη και το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε ο ίδιος τόνισε πως είναι ο Παύλος Μητρόπουλος.

Ο αμυντικός μέσος του Ιστορικού, μιλώντας μετά το τέλος του νικηφόρου παιχνιδιού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, δήλωσε αναλυτικά στην κάμερα της Nova:

«Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα για τη νίκη. Το κυριότερο είναι που κερδίσαμε. Για μένα ήταν τεράστια νίκη γιατί ο Αστέρας είναι στο κλαμπ των μεγάλων ομάδων.

Ήμασταν θυμωμένοι από τον τρόπο που ήρθε η ήττα με τον Παναθηναϊκό. Μετά το παιχνίδι στη Λεωφόρο έβλεπες θλιμμένα πρόσωπα στα αποδυτήρια για αυτό που είχε γίνει. Δεν το ξεχάσαμε καθόλου αυτό και θέλαμε σήμερα να ρεφάρουμε κατά έναν τρόπο αυτή την ήττα. Μπήκαμε δυνατά και έπρεπε να πετύχουμε και τρίτο γκολ για να κλειδώσουμε το ματς.

Μην ξεχνάμε πως η τετράδα στην άμυνα παίζει για πρώτη φορά μαζί. Δεν φταίνε μόνο τα παιδιά πίσω, όλη η ομάδα δεν αμύνεται καλά όταν δεχόμαστε γκολ. Είναι συνολικό το πρόβλημα και είναι το τρίτο ματς που ενώ βάζουμε γκολ δεχόμαστε αμέσως μετά. Το πρόβλημα του Πανιωνίου φέτος είναι το ότι δεν ανταποκρίνεται αμέσως στο να κοντρολάρει το παιχνίδι και να κλείσει καλά τους χώρους κατά την άποψή μου.

Στην 11άδα υπάρχουν παιδιά που παίζουν πρώτη φορά στη Σούπερ Λιγκ, υπάρχει απειρία που πρέπει να βελτιώνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δεν είναι κάτι τρομερό αυτό που πρέπει να διορθώσουμε, ο προπονητής ξέρει μέσα από την προπόνηση τι πρέπει να γίνει.

Όταν πετυχαίνεις ένα τόσο όμορφο γκολ είσαι διπλά χαρούμενος και έτσι είμαι κι εγώ. Το σημαντικότερο όμως είναι οι τρεις βαθμοί, αυτοί μένουν πάντα. Φέτος νιώθω πιο υπεύθυνος σε αυτή την ομάδα, νιώθω πως πρέπει να πάρω περισσότερες πρωτοβουλίες γιατί προπονητής, πρόεδρος και κόσμος περιμένουν περισσότερα από εμένα. Πρέπει να επικεντρωθώ και στο επιθετικό κομμάτι για να βοηθώ την ομάδα μου σε όλους τους τομείς».

1 σχόλιο

  1. Στο χθεσινο μου σχολιο σας αποκαλεσα ΜΑΓΚΕΣ οντως το αξιζετε αν συνεχισετε ετσι με πολυ δουλεια και αποκτοντας και πειρα τα νεα παιδια δεν εχετε να φοβηθητε τιποτα, γιατι εχετε την τυχη να αγωνιζεστε στην πιο ΜΕΓΑΛΗ ομαδα της χωρας . Για μας τους ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ δεν συγκρηνετε με καμια αλλη ομαδα απλα αυτοι ισως εχουν την τυχη να εχουν στις ταξεις τους καποιον με γερο πορτοφολι κατι που ελπιζουμε οτι θα βρεθει καποιος τετοιος και για εμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή