Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενδιαφέρον για Βουτσιώτη

Την περίπτωση απόκτησης του Δημήτρη Βουτσιώτη εξετάζουν σοβαρά στον Πανιώνιο, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr . Ο 20χρονος μ...

Την περίπτωση απόκτησης του Δημήτρη Βουτσιώτη εξετάζουν σοβαρά στον Πανιώνιο, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr.

Ο 20χρονος μέσος την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με την φανέλα του Ιωνικού, ενώ ποδοσφαιρικά ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Πειραιά διατηρεί τα δικαιώματα του νεαρού ποδοσφαιριστή και στον Ιστορικό είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση του εφόσον μείνει ελεύθερος.

Οι άνθρωποι των κυανέρυθρων έχουν πολύ καλή άποψη για την αγωνιστική αξία του Βουτσιώτη, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής, έχοντας πολύ καλά στοιχεία στα οργανωτικά του καθήκοντα. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, ενώ διαθέτει και σωστή τελική πάσα.

Συνοψίζοντας, η περίπτωση του ταλαντούχου άσου ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον Πανιώνιο και οι επαφές με τον ποδοσφαιριστή θα προχωρήσουν εφόσον και εάν εξασφαλίσει την "ελευθερία" του από την ομάδα του Ολυμπιακού.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια