Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκέψεις και για Περόνε!

Ο Πανιώνιος θέλει να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή ενόψει της νέας σεζόν και οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν με προσοχή όλες τις αξ...

Ο Πανιώνιος θέλει να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή ενόψει της νέας σεζόν και οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν με προσοχή όλες τις αξιόλογες περιπτώσεις που υπάρχουν -κυρίως- στην ελληνική αγορά.

Ένα από τα ονόματα που φέρεται να απασχολεί τους κυανέρυθρους είναι και αυτό του Εμάνουελ Περόνε. O Αργεντινός επιθετικός την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 22 συμμετοχές και τρία γκολ με την Καλλονή στην Σούπερ Λιγκ, από την οποία και έμεινε ελεύθερος.

Στην "Πλατεία" έχουν στο μυαλό τους την περίπτωση του 31χρονου φορ, ωστόσο προτεραιότητα έχει δοθεί στον Στέλιο Βασιλείου.

O 23χρονος επιθετικός τυπικά ανήκει στον Λεβαδειακό, όμως οι σχέσεις του με την ομάδα της Βοιωτίας δεν είναι καθόλου καλές. Ο παίκτης είχε δοκιμαστεί πριν λίγο καιρό στην Τσβόλε, όμως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Τέλος, στα υπόψιν των ανθρώπων του Πανιωνίου βρίσκεται και ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος όμως φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο