Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστόπουλος: «Θα παίξουμε το παιχνίδι μας...»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την ισοπαλία με την Καλλονή, τον αγώνα με τον Ατρόμητο και τα σημεία που ξεχωρίζε...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την ισοπαλία με την Καλλονή, τον αγώνα με τον Ατρόμητο και τα σημεία που ξεχωρίζει από τον προσεχή αντίπαλο των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova

Για το τι κρατάει από τον αγώνα με την Καλλονή και αυτό που θέλει να διορθώσει: "Στην προσπάθεια την οποία κάνουμε, οτιδήποτε παίρνουμε, βαθμό ή βαθμούς είναι σημαντικό. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο ελαφρώς ήταν καλύτερη η Καλλονή, είχε κλείσει τους χώρους και δεν μπορούσαμε να κινήθουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο και με το γρήγορο γκολ που πετύχαμε ήμασταν καλύτεροι από την Καλλονή και η απόδειξη αυτού είναι πως δεν υπάρχει φάση πλην του γκολ της ισοφάρισης. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και στα δύο ημίχρονα. Να παίξουμε γρήγορα, γιατί αυτό είναι το παιχνίδι μας. Να παίξουμε ένα παιχνίδι το οποίο είναι δύσκολο γιατί είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε μία ομάδα καλή και όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας είμαστε επικίνδυνοι. Μ' αυτό το πνεύμα θα πάμε".

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Ατρόμητο: "Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και το αποτέλεσμα είναι άλλο πράγμα".

Για το αν ξεχωρίζει κάτι από τον Ατρόμητο: "Ο Ατρόμητος αυτή τη στιγμή είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Χρειάζονται προσοχή όλοι οι παίκτες. Χρειάζονται όλοι προσοχή, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας απόδοση".

Για το παρελθόν του στον Ατρόμητο και για αν εστιάζει κάπου την προσοχή του: "Όπως είπα, είναι μία ομάδα που χρειάζεται προσοχή γενικά. Στα "στημένα", στις πτέρυγες, ο Παπαδόπουλος που παίζει στην επίθεση. Χρειάζεται όλη η ομάδα προσοχή".

Δεν υπάρχουν σχόλια