Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τσάβαλος: «Δεν ξέρω την κατάληξη με Σπυρόπουλο»

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, σύμφωνα με τον Βασίλη Τσάβαλο. Ο Πρ...

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, σύμφωνα με τον Βασίλη Τσάβαλο.

Ο Πρόεδρος του Ιστορικού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΝovaΣπορ fm" για το θέμα του νεαρού ποδοσφαιριστή και για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό ακόμη και τον Ιανουάριο.

«Δεν παίρνω μόνος μου τις αποφάσεις, αύριο-μεθαύριο θα καθίσουμε στο τραπέζι όλο το Δ.Σ. και θα συζητήσουμε τι θα γίνει με την περίπτωση του Σπυρόπουλου», ήταν τα αρχικά του λόγια και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη με τον Σπυρόπουλο. Πιστεύω ότι παίκτες σαν αυτόν θα πρέπει να μένουν χρόνια στην ομάδα για να παίρνουν και κάτι από τον χαρακτήρα του σωματείου. Από εκεί και πέρα, οι κουβέντες που έγιναν μέχρι τώρα, προέκυψε σημαντική διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι. Εμείς απλώνουμε το χέρι μας μέχρι εκεί που μπορούμε. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν, θα δούμε αν θα πάρουμε άλλη πρωτοβουλία τις προσεχείς ημέρες που θα το συζητήσουμε».

5 σχόλια

  1. Τι να συζητήσετε ρε παλικάρια; Ούτε να το σκεφτήτε ούτε τίποτα. Κόψ'του την μπάλα για 6 μήνες και άστον μετά να σαπίσει στον πάγκο του ΠΑΟ. Ερχονται κι άλλα παιδάκια από πίσω και πρέπει να καταλάβουν ότι τέτοιες συμπεριφορές τιμωρούνται και δεν επιβραβεύονται. Αν δεχτούμε τα ψίχουλα και τον εκβιασμό θα είναι ντροπή και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κόψτε του τη μπάλα για 6 μήνες να κάνει προπόνηση με τους μικρούς και να μην παίζει ούτε εκεί..δεν μπορούμε να δεχτούμε τόση αχαριστία
    άμα δεν το κάνετε θα έρθουμε εμείς ο κόσμος απέναντί σας ...
    έκανε 10 ματς και νομίζει ότι μπορεί να παίζει με το πανιώνιο και το κόσμο του ; τόσες δεκάδες παίκτες φύγανε και γυρνάνε πίσω φιλικά και βλέπουν ματσάκια και ο κόσμος τους χειροκροτεί, παίκτες με προσφορά (τζιμπούρ-ντρόμπνι-σπυρόπουλος-μανιάτης-τζαβέλας κτλ κτλ οι πιο πρόσφατοι) μερικοί αχάριστοι έχουν τη στάση που τους αξίζει (μάκος , κοντοές κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιες συμπεριφορες ρε φιλε;Θα τους πληρωσεις απο τη τσεπη σου τους 6 μισθους χωρις να τον χρησιμοποιεις;Η διοικηση του κανει εκβιασμο κι οχι ο παικτης.Δε καταλαβαινω γιατι επρεπε να υπογραψει στην οποια προταση της.Αντε να σοβαρευτουμε λιγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον κύριο Αλαφούζο που έκανε την τιμή να μας γραψει στις 7.14, θα του έλεγα να ασχοληθεί με τα δικά του και να αφήσει τον Πανιώνιο να κάνει τα κουμάντα του.

    Άκου "...Η διοικηση του κανει εκβιασμο κι οχι ο παικτης.Δε καταλαβαινω γιατι επρεπε να υπογραψει στην οποια προταση της..."!!!!!!!!!

    δεν καταλαβαίνεις γιατί έπρεπε να υπογράψει;
    Για να μην τον πάρεις εσύ τσάμπα. Γι αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ κυανέρυθρος Αλαφούζος ή όπως θελεις εσυ να με αποκαλεις κύριε Κουβαρντά 12:37,επειδή δεν έχουμε ολοι τα ιδια μυαλα.
    Γνώμη μου: με το ζόρι στον Ιστορικο δε θέλω να μένει κανενας.Απο εκει και περα ΝΑΙ η διοικηση του εκανε εκβιασμο λέγοντας του "μεχρι να υπογραψεις,θα πας στη β'ομαδα".Απο που προκυπτει οτι εκβιαζει ο παικτης;τι δε καταλαβαίνεις;να ρωτησουμε ενα δικαστη τι σημαινει εκβιασμος!
    Αντι να κρινεις τη διοικηση αυστηρα,για το οτι παροπλίζει εναν απο τους καλυτερους μας παικτες για έναν ολόκληρο& σημαντικό β'γυρο(6 μηνες πριν ληξει το συμβολαιό του),κρίνεις & χαρακτηρίζεις εμενα.
    Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή