Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ελπίδες για Καμπάνταη

Μία ευχάριστη είδηση επιφύλασσε η προπόνηση της Τετάρτης (02/01) για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός του Ιστορικού είδε τον ...

Μία ευχάριστη είδηση επιφύλασσε η προπόνηση της Τετάρτης (02/01) για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.


Ο Έλληνας τεχνικός του Ιστορικού είδε τον Λεωνίδα Καμπάνταη να ανεβάζει ρυθμούς, δείχνοντας να ξεπερνάει σιγά-σιγά την θλάση, που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό.

Αν τελικά καταφέρει να προλάβει το ματς με τον Άρη ο έμπειρος άσος, τότε θα λυθεί ένα πρόβλημα για τον "Έλε", όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, καθώς εκτός "μάχης" έχει τεθεί ο τιμωρημένος Χρήστος Αραβίδης.

Από εκεί και πέρα, κανονικά γυμνάστηκαν για ακόμη μία μέρα οι νεοαποκτηθέντες Τόσκας και Παναγιωτούδης, οι οποίοι μάλιστα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν και στο βασικό σχήμα της ομάδας στην αναμέτρηση του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Άλλωστε, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής του Πανιωνίου δεν είναι και λίγα, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Κούρου, Κουλουχέρη, Λαμπρόπουλου, των τιμωρημένων Μενδρινού, Αραβίδη, αλλά και του Σπυρόπουλου που έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια