Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Του... Αγίου Φανουρίου!

Επιτέλους νίκη! Ο Ιστορικός επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και σκόρπισε ξανά χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας....

Επιτέλους νίκη! Ο Ιστορικός επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και σκόρπισε ξανά χαμόγελα στον κόσμο της ομάδας.

Οι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και με χρυσό σκόρερ τον Φανούρη Γουνδουλάκη (σ.σ. το πρώτο γκολ ο Σάμαρης), έφτασαν σε μία πολύτιμη νίκη!

Το παιχνίδι

Στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού η μπάλα παιζόταν στον χώρο της μεσαίας γραμμής με τις μονομαχίες να ξεχωρίζουν.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος ανέβασε ρυθμούς και κυρίως από τα πλάγια προσπάθησε να χτυπήσει τους φιλοξενούμενους.

Στο 6ο λεπτό ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναγκάστηκε να προχωρήσει σε αναγκαστική αλλαγή. Ο Ανδράλας αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Παναγιωτούδη.

Πέντε λεπτά, περίπου, αργότερα ο Ιστορικός δημιούργησε την πρώτη του καλή φάση, με τον Αραβίδη να μην προλαβαίνει με προβολή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα του Κυριαδκίδη.

Στην επόμενη φάση ήρθε η απάντηση του Λεβαδειακού, με τον Περιστερίδη όμως, να βγαίνει σωστά και να διώχνει την προβολή του Βασιλείου.

Από εκείνη τη στιγμή ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του και με τους Ντούνη, Αραβίδη και Γουνδουλάκη ως κύριους εκφραστές, προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Πάντως, οι ευκαιρίες έλειψαν, με το παιχνίδι να μην έχει ιδιαίτερα γρήγορο ρυθμό.

Όλα αυτά, όμως, μέχρι το 28ο λεπτό, όπου και ο Ιστορικός άνοιξε το σκορ.

Σε μία φάση διαρκείας και μετά από τρία εξαιρετικά σουτ, οι καυνέρυθροι βρήκαν δίχτυα. Αρχικά ο Κυριακίδης απέκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη, στη συνέχεια το σουτ του Παναγιωτούδη σταμάτησε στο δοκάρι του Λεβαδειακού και εν τέλει ο Σάμαρης με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0!

Η συνέχεια βρήκε τον ρυθμό του αγώνα να πέφτει, με τον Πανιώνιο να ελέγχει το παιχνίδι. Και ενώ όλα έδειχναν πως το 1-0 θα ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 42’ να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ο Νικολακάκης έβγαλε όμορφη πάσα στον Ροτζέριο, ο οποίος είδε τον Βασιλείου μόνο του προ κενής εστίας, του έδωσε την μπάλα και ο Έλληνας επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.

Έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου 45λεπου ισόπαλες!

Στο ξεκίνημα της «επανάληψης» ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά, στοχεύοντας σε ένα γρήγορο γκολ.

Οι Σάμαρης και Παναγιωτούδης με σωστές ενέργειες προωθούσαν το παιχνίδι στην περιοχή του Λεβαδειακού, ωστόσο δεν μπορούσαν οι κυανέρυθροι να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 61’ ο Παναγιωτούδης έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Ο Πανιώνιος συνέχιζε να πιέζει, με σωστή ανάπτυξη, όμως η ομάδα της Λιβαδειάς μπόρεσε και ανταπεξήλθε στην πίεση του Ιστορικού.

Στη συνέχεια τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Λεβαδειακός είχαν κάποιες καλές στιγμές για να πετύχουν κάποιο τέρμα , ωστόσο τα λάθη στην τελική προσπάθεια δεν τους το επέτρεψαν.

Τελικά, η πίεση που άσκουσε ο Ιστορικός έφερε και αποτέλεσμα. Στο 79’ ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Κυριακίδης , έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του, μετά από φάουλ του Σάμαρη και ο Γουνδουλάκης που έτρεξε γρήγορα έκανε το 2-1 με κοντινό πλασέ.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος έχασε μία τεράστια ευκαιρία για να τελειώσει το ματς. Ο Σάμαρης έβγαλε την μπάλα στον Μενδρινός, αυτός όμως απέναντι από τον Κυριακίδη έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Οι παίκτες του Ιστορικού στη συνέχεια είχαν σωστή αμυντική λειτουργία και δίκαια έφτασαν στη νίκη!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος, Τόσκας, Ανδράλας, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Αραβίδης, Ντούνης.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Nικολακάκης, Γκονσάλβες, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Γκονζάλες, Ρομέου, Πόι, Μέντι Ακόστα

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια