Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mεγάλη ατυχία με Tζόουνς, τραυματίστηκε και λύνεται το συμβόλαιο του

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Άντριου Τζόουνς και παράλληλα ο Πανιώνιος. 

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Άντριου Τζόουνς και παράλληλα ο Πανιώνιος. 

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα είχε ανακοινώθηκε επίσημα από την κυανέρυθρη ΚΑΕ, τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά σε ατομική προπόνηση που έκανε, θα χρειαστεί επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. 

Ο ίδιος, όμως, φέρθηκε με εντιμότητα στον Πανιώνιο, καθώς ενημέρωσε άμεσα τους ανθρώπους της ομάδας για το ατυχές συμβάν, με αποτέλεσμα πλέον οι δύο πλευρές να βρίσκονται στην διαδικασία διακοπής συμβολαίου. 

Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι λεπτομέρειες της αποδέσμευσης του παίκτη, ο Πανιώνιος θα ανακοινώσει και επίσημα το «διαζύγιο».

Πλέον, οι άνθρωποι του Ιστορικού βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Τζόουνς, εξετάζοντας προσεκτικά τις επιλογές που υπάρχουν, ώστε να αποκτηθεί ο πιο κατάλληλος παίκτης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ακολούθησέ μας στα Social Media!