Παίκτης του Ιστορικού είναι και επίσημα πλέον ο Άλεξ Κράνινξ.
Παίκτης του Ιστορικού είναι και επίσημα πλέον ο Άλεξ Κράνινξ.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Γκνιστάν της Φινλανδίας, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και ανακοινώθηκε επίσημα από την κυανέρυθρη ΠΑΕ, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα στη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Álex Craninx.
Aγωνίζεται ως τερματοφύλακας, είναι γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου 1995 στη Μάλαγα της Ισπανίας, έχει ύψος 1,97 μ. και διαθέτει σημαντικές παραστάσεις από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, αγωνιζόμενος στις ομάδες Κ19, Ρεάλ Μαδρίτης C και Ρεάλ Μαδρίτης Castilla, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Sparta Rotterdam, Cartagena, Molde FK, Lillestrøm, RFC Seraing, CF Fuenlabrada και πιο πρόσφατα, της φινλανδικής IF Gnistan. Έχει επίσης αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου.
Álex, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανιωνίου, σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την κυανέρυθρη φανέλα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια