Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στον τελικό της Superleague 2 η Κ17 του Ιστορικού!

Με το εμφατικό 3-0 επί του Μακεδονικού ολοκληρώθηκε η σειρά των ημιτελικών του Πρωταθλήματος Superleague 2 Κ17

Με το εμφατικό 3-0 επί του Μακεδονικού ολοκληρώθηκε η σειρά των ημιτελικών του Πρωταθλήματος Superleague 2 Κ17, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης! Ο Πανιώνιος κυριάρχησε και έφτασε δίκαια στην πρόκριση στον τελικό! 

Στο πρώτο ημίχρονο η κατοχή ήταν υπέρ του Ιστορικού, με την ομάδα του Μακεδονικού να προσπαθεί να εκφραστεί κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Στο 26', ύστερα από κάθετη πάσα του Λάταρη, ο Αδάμ αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πραγματοποίησε το 1-0 με δύσκολο πλασέ από το πλάι του τέρματος.

Ο Μακεδονικός αντέδρασε άμεσα και στο 28' προσπάθησε να σκοράρει, με τον Ταβουλάρη όμως να σταματάει το τετ-α-τετ του επιθετικού του Μακεδονικού.

Στο 47' ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Μπαϊραμίδη, ο Καμπάνταης με καταπληκτικό γυριστό σουτ πραγματοποίησε το 2-0, όπου ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη, ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από το άμεσο παιχνίδι και τις πολλές προσωπικές μονομαχίες. Παρ’ όλα αυτά ο Πανιώνιος κατάφερε να σκοράρει εκ νέου στο 74', μετά από εκτέλεση φάουλ του Καμπάνταη και κεφαλιά του Βιδάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0. 

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για την εξαιρετική εικόνα και απόδοση της ομάδας ολη την σεζόν! 

Πανιώνιος Κ17 (Καραγιαννάκης): Ταβουλάρης, Λάταρης(62' Βιδάκης), Λακατής, Ζίου, Γορανίτης, Τσαούσης, Καπάνταης(85' Κωνσταντινίδης Α.), Αρμάος(71' Παπαγεωργίου), Αδάμ(71' Αχουλιάς), Πατρώνας, Μπαϊραμίδης(85' Κωνσταντινίδης Σ.) 

Στην αποστολή ήταν και οι: Τάφα, Ζουμπούλης, Μαντρζακόβσκυ, Κατζηλάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ακολούθησέ μας στα Social Media!