Η Ιωάννα Σταματοπούλου ήταν η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα των 5 χλμ. στο πλαίσιο του 14ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.
Η Ιωάννα Σταματοπούλου ήταν η μεγάλη νικήτρια στον αγώνα των 5 χλμ. στο πλαίσιο του 14ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας.
Η αθλήτρια του Πανιωνίου έκανε μια εξαιρετική κούρσα και στα τελευταία μέτρα της διαδρομής είχε τις δυνάμεις να περάσει μπροστά και να κόψει πρώτη το νήμα του τερματισμού με χρόνο 18:16, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Κωνσταντίνα Πατεράκη και στην τρίτη τη Ζωή Ανδρικοπούλου.
Παρά τις αυξημένες σχολικές της υποχρεώσεις τη φετινή χρονιά, η νεαρή δρομέας έδειξε την αγωνιστική της ποιότητα, επιλέγοντας τη σωστή στιγμή για την τελική της επίθεση.
Όπως δήλωσε μετά τον αγώνα, η συμμετοχή αυτή αποτέλεσε ουσιαστικά ένα πέρασμα για τη θερινή σεζόν, με επόμενο μεγάλο στόχο την πρόκριση στα αγωνίσματα των στιπλ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Όρεγκον.

Δεν υπάρχουν σχόλια