Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε ιδανικά για τον Πανιώνιο, καθώς το Σάββατο οι ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών πέτυχαν σπουδαίες νίκες
Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε ιδανικά για τον Πανιώνιο, καθώς το Σάββατο οι ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών πέτυχαν σπουδαίες νίκες, απέναντι σε Προμηθέα Πάτρας και Φοίνικα Σύρου αντίστοιχα.
Η Κυριακή βρίσκει δύο ακόμα ομάδες του Ιστορικού να δίνουν δύο σημαντικά παιχνίδια. Και τα δύο διεξάγονται στη Νέα Σμύρνη.
Η αρχή γίνεται στις 15:00, όπου ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος υποδέχεται την Ελλάς Σύρου, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της SL2.
H συνέχεια έρχεται στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας», όπου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, σε μία ακόμα δυνατή και σημαντική αναμέτρηση.
Ο κόσμος του Πανιωνίου καλείται να δώσει το «παρών» σε αυτά τα δύο ματς, να στηρίξει τους αθλητές και τις αθλήτριες που φορούν το σήμα του Συλλόγου και φυσικά ευχή όλων είναι να κλείσει το Σαββατοκύριακο με τον πιο ιδανικό τρόπο, δηλαδή με δύο ακόμα νίκες!
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (15:00)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BETSSON - ΠΑΟΚ (18:15)

Δεν υπάρχουν σχόλια