Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H ανακοίνωση της ΠAE Πανιώνιος και το ερώτημα που θέτει...

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση των Πανθήρων. 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση των Πανθήρων. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει: 

«Σε συνέχεια της συνέντευξης του Προέδρου της ΠΑΕ και της ανακοίνωσης–απάντησης των Πανθήρων, η οποία έτυχε σημαντικής υποστήριξης από πολλούς φιλάθλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα θέλαμε, μία ημέρα μετά και με ψυχραιμία, να επισημάνουμε τα εξής:

Το μέγεθος μιας ομάδας καθορίζεται από την ιστορία της και τον κόσμο της. Συνεπώς, σε καμία περίπτωση η ΠΑΕ δεν πρόκειται να έρθει σε ρήξη με οποιονδήποτε αποτελεί μέλος της Πανιώνιας οικογένειας, ακόμη και όταν σημειώνονται αστοχίες που οδηγούν σε τιμωρίες ή πρόστιμα και προκαλούν ζημιά στην ομάδα.

Αυτό που προσπαθούμε ωστόσο να κατανοήσουμε, είναι ποιον ακριβώς σκοπό εξυπηρετούν και σε τι συμβάλλουν οι χαρακτηρισμοί προς τη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές μας ότι «φέτος είστε όλοι αποτυχημένοι», τη στιγμή που ο τελικός στόχος δεν έχει χαθεί. Ιδίως όταν, παράλληλα, πολλοί φίλαθλοι φτάνουν στο σημείο να χαρακτηρίζουν τη διοίκηση και τους παίκτες ανίκανους και άχρηστους.

Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι στις επτά τελευταίες αγωνιστικές θα δίνουμε σε κάθε παιχνίδι μάχη με την πλάτη στον τοίχο, προκειμένου να πετύχουμε τον μοναδικό μας στόχο, δηλαδή την άνοδο και βλέποντας τη μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών μας να έχει ήδη προεξοφλήσει επισήμως την αποτυχία μας, θα θέλαμε να θέσουμε το εξής ερώτημα:

Εμείς δηλώσαμε ξεκάθαρα ότι αν δεν τα καταφέρουμε, θα έχουμε αποτύχει.

Εσείς, αν τα καταφέρουμε, θα έρθετε να ζητήσετε συγγνώμη;»

18 σχόλια

  1. Σας παρακαλω ηρεμια και απο τις 2 πλευρες. Ακομα,δεν χαθηκε τιποτα. Μετα,τα play offs παμε ταμειο. Ελπιζω ολα να,ειναι καλα. Τωρα,ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, please!!@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο άστοχη ήταν η ανακοίνωση των Πανθήρων άλλο τόσο είναι και της ΠΑΕ ….

    Αχιλλεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε κανονίσει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε??? Γιατί με αυτήν την εικόνα είναι 110 % σίγουρο ότι δεν ανεβαίνουμε και αυτό είναι αποτυχία!!! Επίσης επειδή αναφέρεστε σε τιμωρίες... Η καλαματα θα τιμωρηθεί για τα μπουκάλια που έφαγε ο μπηλιος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαράδεκτη ανακοίνωση των πανθήρων δεν βοηθάει καθόλου την ομάδα κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγα που θα,τιμωρηθει. Εδω παραλιγο να αποκλεισουν το γηπεδο της Συρου γιατι δεν ειχε "πυρασφαλεια" για να μην παιξουν εκει (πλαστικο χορτο). Ολοι οι αλλοι βλεπεις ηταν βλακες που παιξανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελα ρε Ελλας Συρου!!! Βαλε τους καλαματιανους να φανε πλαστικο χορταρι και μετα ριξτους στην θαλασσα να ερθουν κολυμποντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν με το αγωνιστικό. Κερδίζεις, όλα είναι καλά. Άκαιρη η συνέντευξη του ιδιοκτήτη. Προσέθεσε περισσότερα θέματα από αυτά που έλυσε. Αχρείαστες οι δύο ακόλουθες ανακοινώσεις που αν κ θέτουν σωστά στοιχεία συγχρόνως προκαλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν καταφέρουν οι πάνθηρες και διώξουν και αυτή τη διοίκηση το επόμενο βήμα είναι τα τοπικά που λένε και στο τραγούδι ούτε κάν η Γ εθνική !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς όπου και αν παίζει η ομάδα θα είμαστε εκεί! Με αξιοπρέπεια και τσαμπουκά όπως το έχουμε ξανακάνει! Εσύ να δούμε πότε θα σταματήσεις να γλύφεις κωλους!!!

      Διαγραφή
    2. Έλα από το Club να μας τα πεις αυτά καναπεδατε ξερόλα του πληκτρολογιου

      Διαγραφή
  10. Αν δεν βρεθεί ένας σοβαρός επιχειρηματίας,που να ξέρει από το άθλημα,να έχει όραμα και ας μην γελιομαστε να φοροαπαλλασει τα χρήματα που βάζει από άλλες επιχειρήσεις (κανείς μα κανείς δεν έχει βάλει χρήμα που να μην το έχει πάρει πίσω με κάποιο τρόπο)δεν πρόκειται να ξαναδούμε την ομάδα στην πρώτη πεντάδα ποτέ ξανά.Δεν θέλουμε τον Αχιλλέα,δεν θέλουμε μαριονέτες προέδρους αλλά δεν θέλουμε και "μικρούς" προέδρους.Ο Πανιώνιος είναι μαγαζί γωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με μεγάλη χαρά να έρθω να σας τα πω στο club αν βρω και κανέναν γιατί ούτε 200 άτομα δεν βλέπω να έρχεστε στο γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παντοφλινε έλα όποτε θέλεις! Για να μας πεις και τι ζόρι τραβάς με τους Πάνθηρες! Οι ώρες και μέρες είναι γνωστές σε όλους! Μην πας κομμωτήριο και έλα!

      Διαγραφή
    2. Αν έρθεις κερνάμε και μπυριτσα! Η γυναίκα σου σ αφήνει?

      Διαγραφή
    3. Είπε ο πουθενας που έχουν βγάλει κάλους τα δαχτυλακια του από το τηλεκοντρόλ και το πληκτρολόγιο

      Διαγραφή
  12. Μπράβο μάγκες με κάνετε και γελάω δεν θα το συνεχίσω και κακώς ασχολήθηκα μαζί σας η Πανιωνάρα ειναι πάνω απ όλους καληνύχτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για γέλια είσαι! Όντως κακώς ασχολήθηκες μαζί μας! Και την επόμενη φορά να πλένεις το στοματάκι σου πριν μιλήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ακολούθησέ μας στα Social Media!