Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League πανηγύρισε ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 3-1 σετ της Κηφισιάς.
Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League πανηγύρισε ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 3-1 σετ της Κηφισιάς.
Ο Πανιώνιος στο πρώτο σετ είχε τον απόλυτο έλεγχο και το προβάδισμα στο σκορ. Με τον Μπούσα να ξεχωρίζει στην επίθεση, οι κυανέρυθροι πήραν το σετ με 25-20.
Το δεύτερο σετ ηταν ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο-πόντο και τελικά τον Πανιώνιο να το παίρνει με 25-23.
Και το τρίτο σετ εξελίχθηκε σε ντέρμπι, με τους φιλοξενούμενους να στέκονται πιο τυχεροί στο φινάλε και με το 26-24 να μειώνουν σε 2-1.
Οι παίκτες του Αργύρη Ψάρρα στο τέταρτο σετ έβγαλαν αντίδραση, εδειξαν αποφασιστικότητα και καταφεραν να πάρουν το σετ και παράλληλα την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League. Μάλιστα, αυτή ηταν μία ιστορική νίκη για το ανδρικό τμήμα, καθώς ήταν η πρώτη στην ιστορία του στην μεγάλη κατηγορία!
MVP της αναμέτρησης ο Μπούσα, ο οποίος ήταν ασταμάτητος!
Στο φινάλε του αγώνα παίκτες και κόσμος πανηγύρισαν όλοι μαζί αυτή την ιστορική νίκη, με την ομάδα πλέον να στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι με τον Μίλωνα για την τέταρτη αγωνιστική της Volley League.
Σετ: 25-20, 25-23, 24-26, 25-21
Δεν υπάρχουν σχόλια