Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου (6/9, 17:45) ο Πανιώνιος, που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό.
Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι θα δώσει το απόγευμα του Σαββάτου (6/9, 17:45) ο Πανιώνιος, που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του και να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Superleague 2.
O τεχνικός του Ιστορικού όμως θα έχει αρκετές απουσίες, αφού για το φιλικό ματς της Λιβαδειάς δεν μπορεί να υπολογίζει -για διαφορετικούς λόγους- στις υπηρεσίες των Πέιου, Πρίφτη, Αλεξανδράκη, Ασλανίδη, Φελίσιο, Γιάκοβλεφ, Μόρσεϊ, Χριστόπουλου και Μπελμόντ.
Αντίθετα, ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος πλέον έχει ενσωματωθεί κανονικά με την ομάδα και ανεβάζει ρυθμούς, θα βρίσκεται κανονικά με την κυανέρυθρη αποστολή στη Λιβαδειά και δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.
Δεν υπάρχουν σχόλια