Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σε αυτή την τραγική επιθεώρηση πρέπει να κάνουμε τη διαφoρά...

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν πριν την επιστροφή του Ιστορικού στην Basket League o Μπασκετικός καλεί τους πάντες να δείξουν τι σημαίνει ΠΑΝΙ...

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν πριν την επιστροφή του Ιστορικού στην Basket League o Μπασκετικός καλεί τους πάντες να δείξουν τι σημαίνει ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Ειλικρινά δε ξέρω αν πρέπει να τα χαρακτηρίσω «φαρσοκωμωδία» ή «τραγωδία» όσα συμβαίνουν στους τελικούς του επαγγελματικού πρωταθλήματος όπου επιστρέφουμε. Διότι σε τελική ανάλυση όσα γίνονται είναι επικίνδυνα και οι συνέπειες ίσως αποδειχθούν απρόβλεπτες.

Θα μου πείτε: «Και τι σε νοιάζει εσένα ρε Μπασκετικέ; Εμείς τη δουλειά μας κοιτάμε»! Δεν είναι έτσι. Έστω κι αν γνωρίζουμε πολύ καλή που πάμε και τι θα αντιμετωπίσουμε, έχουμε μπροστά μας ένα ιερό χρέος. ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

-Η διοίκηση να κάνει τη διαφορά, να παρουσιάσει μια ΚΑΕ πρότυπο επαγγελματισμού που θα δουλεύει ασταμάτητα σε όλους τους τομείς, αγγίζοντας το αγωνιστικό, το εμπορικό, το κοινωνικό.

-Η ομάδα να κάνει τη διαφορά, επίσης, και να βγάλει υγεία, αγωνιστικότητα, πάθος με απόλυτη συναίσθηση του τι σημαίνει η Ιστορική μας φανέλα!

-Εμείς οι οπαδοί ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ και θα δείξουμε τι θα πει ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, τι θα πει αγάπη στην  Ιστορία, στον Σύλλογο και όχι στη νίκη και στο εφήμερο αποτέλεσμα.

Ξέρουμε πολύ καλά τι θα αντιμετωπίσουμε σε ένα πρωτάθλημα που επί 6 μήνες οι δύο μένουν «άβρεχτοι» κι αν τολμήσει κανείς να τους απειλήσει είτε αντιμετωπίζεται ως UFO (αν τελικά καταφέρει να νικήσει) είτε τρώει μια «σφαγή» που είναι όλη δική του.

Και μετά, στους τελικούς των πλέι οφ, γεμίζουν δηλητήριο, φανατισμό, απειλές, στοχοποίηση, βρισίδια την κοινωνία, με τη βοήθεια των πρόθυμων «ρεπόρτερ» των ΜΜΕ που δεν τολμούν να γράψουν άποψη (εδώ ακούτε πόσο υποτονικές είναι οι μεταδόσεις στην ΕΡΤ) και δεν τους πειράζει κανείς.

Αλλά μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία, τολμούν να παριστάνουν τους αδικημένους από τη διαιτησία που αν θυμηθούμε βήματα, μεταφορές μπάλας, εκπρόθεσμα σουτ και κάτι «καμικάζι με σφυρίχτρα» στις… χρυσές εποχές των αρχών της δεκαετίας του ’90, θα γράψουμε 15 τόμους.

Τι θα κάνουμε εμείς μέσα σε αυτό το τσίρκο; Τη διαφορά!

Θα παρουσιάσουμε την εικόνα που ΠΡΕΠΕΙ να έχει το μπάσκετ. Θα δείξουμε ότι μόνο στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μπορείς να βρεις και πολύ κόσμο αλλά και υγεία. Διότι έχουμε αρχές, έχουμε αξίες και κυρίως ανιδιοτέλεια.

Αγνοούμε τους κακομαθημένους, λοιπόν, τους «χαρίζουμε» τους τελικούς τους, φυσικά και δεν τους αποδεχόμαστε ως «πρέσβεις» του ελληνικού μπάσκετ όταν έχουν αρπάξει τα πάντα και δεν αφήνουν κανέναν να πάρει ανάσα και δείχνουμε σε όλο το φίλαθλο κόσμο τι σημαίνει αγάπη αληθινή για την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια