Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

panionianea.gr: Oι τηλεοπτικές μεταδόσεις και ένα μεγάλο ευχαριστώ! (pic)

Ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος φέτος ήταν ένα επίπεδο πάνω από τους αντιπάλους του και δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην SL2.

Ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος φέτος ήταν ένα επίπεδο πάνω από τους αντιπάλους του και δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην SL2.

Φέτος, πιστεύουμε, ότι και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του panionianea.gr ανέβηκαν επίπεδο! Όλη η ομάδα της ιστοσελίδας μας εργάστηκε σκληρά, προκειμένου όλος ο φίλαθλος κόσμος του Πανιωνίου και όχι μόνο να ευχαριστηθεί την τηλεοπτική διαδικτυακή κάλυψη των αγώνων του Ιστορικού, σε όσο πιο επαγγελματικά πρότυπα γινόταν! 

Ο Γιώργος, ο Παναγιώτης, ο Γιώργος της παραγωγής, ο Δημήτρης και η Ελένη ήταν τα βασικά γρανάζια για να πραγματοποιηθούν με επιτυχία οι φετινές τηλεοπτικές μεταδόσεις. Φυσικά, άξιοι συνοδοιπόροι μας ήταν οι Ευάνθης, Δημήτρης, Μιχάλης, Αλέξης, οι οποίοι οπότε τους ζητήθηκε ήταν παρόντες, μαζί μας! 

Βέβαια, θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς-υποστηρικτές μας, που χωρίς εκείνους δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα! Κάποιοι βοήθησαν πολύ, κάποιοι λιγότερο, όμως όλοι τους ήταν εκεί και με χαρά προσέφεραν την στήριξη τους! 

Σας ευχαριστούμε όλους και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο μεράκι για την καλύτερη, έγκυρη και έγκαιρη Πανιώνια Ενημέρωση!



Δεν υπάρχουν σχόλια