Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: Πάμε στα Λιόσια για να δώσoυμε τη «μάχη» μας, τη φωνή και την ψυχή μας

Οι Πάνθηρες ετοιμάζονται για την δυναμική τους πορεία στο κλειστό των Λιοσίων

Οι Πάνθηρες ετοιμάζονται για την δυναμική τους πορεία στο κλειστό των Λιοσίων την Παρασκευή (17/05) και με ανακοίνωση τους στέλνουν το δικό τους Πανιώνιο μήνυμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν: 

"Ελάχιστες ώρες έμειναν, από την 17η Μαΐου. Μια μέρα, στην οποία θα νιώσει όλη η Αθήνα, τι σημαίνει Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης, τι σημαίνει Panthers Club.

Το ραντεβού μας, γνωστό. Την Παρασκευή, στις 17:00, όλοι στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης. Με αφετηρία το εμβληματικό, αυτό, σημείο και ντυμένοι στα χρώματά μας, το κόκκινο και το μπλε, θα ξεκινήσουμε μηχανοκίνητα (μηχανάκια-αμάξια), με προορισμό τα λιόσια και ένα ακόμη γήπεδο που θα ντυθεί στα κυανέυρθα.
Εκεί, υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Η νίκη της ομάδας. Δεν πάμε να παρακολουθήσουμε καμία γιορτή του αθλήματος, ούτε να απολαύσουμε το θέαμα.
Πάμε για να δώσουμε από την πρώτη στιγμή που θα μπούμε στο γήπεδο, τη «μάχη» μας, τη φωνή και την ψυχή μας, τον παλμό στην κερκίδα για έναν και μόνο σκόπο. Την επιστροφή του μπασκετικού Πανιωνίου, στη φυσική του θέση!
Την Παρασκευή 17/05, κλείνει μια αγωνιστική περίοδος, με πολλές συγκινήσεις, αμέτρητα χιλιόμετρα και διαλυμμένα λαρύγγια.
Από την Πλατεία μας, μέχρι τα λιόσια και πίσω, το βράδυ αυτό, σε όλη την πόλη να καταλάβουν άπαντες, πως ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης επιστρέφει για τα καλά. Και πως το Panthers Club, διαχρονικά γράφει την ιστορία μόνο του!
Παρασκευή 17/05, ΟΛΟΙ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΛΙΟΣΙΑ!
FORZA ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!
ΥΓ. Το Σάββατο 18 Μαΐου, στην αίθουσα «Νίκος Πεντζαρόπουλος», στο Στάδιο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης, θα πραγματοποιηθεί, η 35η Εθελοντική Αιμοδοσία του Panthers Club.
Στηρίζουμε όλοι την τράπεζα αίματος, στηρίζουμε όλους, όσους έχουν ανάγκη!"

Δεν υπάρχουν σχόλια