Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Είναι επιτυχία της (κάθε) KAE, αφήστε έξω το ελληνικό μπάσκετ

Ο μπασκετικός επιστρέφει και βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους, ξεφεύγοντας από τις «κορώνες» των ΜΜΕ. 

Ο μπασκετικός επιστρέφει και βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους, ξεφεύγοντας από τις «κορώνες» των ΜΜΕ. 

Πήγαν οι δύο ομάδες στο φάιναλ φορ; Πήρε ο Παναθηναϊκός το ευρωπαϊκό; Τρίτη συνεχόμενη παρουσία του Ολυμπιακού σε φάιναλ φορ; Ωραίοι λόγοι για να χαρούν οι οπαδοί τους. Και μόνο αυτοί. Άντε και οι χορηγοί. Μέχρι εκεί. Ξεκάθαρα. Και μη χαρακτηρίζεται «μισάνθρωπους» ή «εμπαθείς» όσους υποστηρίζουν το παραπάνω.

Είναι η αλήθεια. Εκτός αν θέλετε να αρχίσουμε και να λέμε τις διάφορες «πολιτικάντικες» δηλώσεις ότι «είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ»! Σιγά… Για τον Παναθηναϊκό που το πήρε, για την ΚΑΕ δηλαδή, είναι καλό… Για τον Ολυμπιακό που πήγε σε ακόμα ένα φάιναλ φορ είναι καλό… Οι υπόλοιποι σε τι θα ωφεληθούμε; Θα γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό, πιο δυνατό; Μακάρι. Αλλά με τους δύο να έχουν «καβαντζώσει» τα δύο εισιτήρια για την Euroleague άρα και τα εκατομμύρια που δεν είναι και λίγα από την Nova και τις διαφημίσεις, για ποια πρόοδο μπορούμε να μιλάμε; 

Πάλι 13 ομάδες με ένα ρεπό θα είναι το επαγγελματικό πρωτάθλημα. Και πάλι θα είναι υποχρεωμένες οι 11 ΚΑΕ να «χορεύουν» στο ρυθμό που δίνουν οι δύο. Γιατί να χαρούμε κι εμείς δηλαδή; Επειδή μας έχουν αποκλείσει από κάθε ευκαιρία; Γιατί είναι «καλό για το ελληνικό μπάσκετ»; Καλό γι’αυτούς είναι και για τις τσέπες τους και για τη μόστρα τους. Οι υπόλοιποι τι θα κερδίσουμε; Αυτή είναι η αλήθεια, σας αρέσει δε σας αρέσει. 

Σε ένα πρωτάθλημα που κανονικά θα έπρεπε να ενωθούν σε μια φωνή οι έντεκα ΚΑΕ και να θέτουν «βέτο» απέναντι στη νοοτροπία «πάρτα όλα» των δύο, βλέπουμε δημόσιες σχέσεις, άλλα από μπροστά κι άλλα από πίσω μπας και τσιμπήσουν κανένα δανεικό. 

Αφήστε λοιπόν το «ελληνικό μπάσκετ» στην ησυχία του γιατί κανείς από τους δύο δεν ενδιαφέρεται γι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια