Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Kαλούμε όλους τους φίλους του Πανιωνίου και όλους τους αθλητές να ντύσουν τα Λιόσια στα κυανέρυθρα»

Ανακοίνωση-κάλεσμα από τον Πανιώνιο ΓΣΣ προς όλα τα παιδιά των Ακαδημιών του Συλλόγου

Ανακοίνωση-κάλεσμα από τον Πανιώνιο ΓΣΣ προς όλα τα παιδιά των Ακαδημιών του Συλλόγου να δώσουν το "παρών" την Παρασκευή (17/05) στο κλειστό των Λιοσίων, στο ματς ανόδου της ομάδας μπάσκετ με τον Μίλωνα.

Αναλυτικά:

Η εβδομάδα που ξεκίνησε οδηγεί στην κορύφωση της φετινής αγωνιστικής αντεπίθεσης των ομαδικών αθλημάτων του Συλλόγου μας. Το βράδυ της Παρασκευής (17/5) στις 20:00 το τμήμα Μπάσκετ Ανδρών θα δώσει τη μάχη του για την επιστροφή στην Basket League, στην κορυφαία Κατηγορία του Αθλήματος στη χώρα μας, εκεί δηλαδή όπου δικαιωματικά και ιστορικά ανήκει.

Το βράδυ της Παρασκευής τον ρυθμό από τις εξέδρες του Κλειστού Γηπέδου Άνω Λιοσίων θα τον δώσει ο κόσμος του Πανιωνίου, όπως αναρίθμητες φορές έχει κάνει στο παλαιότερο αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν.

Καλούμε όλους τους φίλους του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης και όλους τους αθλητές σε πρώτες ομάδες και Ακαδημίες όλων των τμημάτων του Συλλόγου μας, να βρεθούν στο πλάι της ομάδας μας, να ενισχύσουν τον αγώνα της και να «ντύσουν» τις εξέδρες στα κυανέρυθρα!

Για τις ανάγκες της μετακίνησης των αθλητών των Ακαδημιών όλων των τμημάτων του Συλλόγου, η ΚΑΕ Πανιώνιος ναυλώνει πούλμαν, τα οποία θα μεταφέρουν προς και από το Κλειστό των Άνω Λιοσίων όλους τους ενδιαφερόμενους. Μαζί με τη μετακίνηση, η ΚΑΕ προσφέρει και τη δωρεάν είσοδο των αθλητών μας στο Κλειστό. Η συγκέντρωση για την αναχώρηση θα γίνει στο Στάδιο του Πανιωνίου (σε νεότερη ενημέρωση θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες) στις 17.30. Οι αθλητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους αρμόδιους των εκάστοτε τμημάτων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια