Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζει το ίδιο δυνατά το Πόλο του Iστορικού!

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η φετινή σεζόν στον Πανιώνιο, με τον «Ιστορικό» να παλεύει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η φετινή σεζόν στον Πανιώνιο, με τον «Ιστορικό» να παλεύει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, στόχος ο οποίος αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικός για τον σύλλογο. Αναμφίβολα, οι «κυανέρυθροι» του Κώστα Δήμου δεν πραγματοποίησαν την πορεία που ονειρεύονταν τη φετινή αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο ο Πανιώνιος τα τελευταία έτη έχει επιστρέψει στο προσκήνιο και θα συνεχίσει να είναι δυνατός, σε άνδρες και γυναίκες.

Μέχρι τα μέσα της σεζόν, ο Πανιώνιος παρουσίαζε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο και ετοιμαζόταν για μεγάλα πράγματα, ωστόσο η ατυχία με την περίπτωση του πολύτιμου, Άλεκσα Ουκρόπινα, διαφοροποίησε τα δεδομένα καθοριστικά, όπως αποδείχθηκε στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Ο «Ιστορικός» έμεινε εκτός ημιτελικών της Α1 ανδρών, ενώ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Στέαουα Βουκουρεστίου στο Euro Cup.

Η φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες είναι απόρροια των αποτελεσμάτων, αλλά και… καλοθελητών, ωστόσο ο Πανιώνιος δεν είναι ένα αμελητέο brand name, αλλά ένας σύλλογος – πρωταγωνιστής στην ελληνική υδατοσφαίριση, με ισχυρές ακαδημίες, πολλά αγόρια και κορίτσια, επομένως το #AQF24 έρχεται για να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με το άμεσο μέλλον στα τμήματα υδατοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που αναγέννησε τον Πανιώνιο, ο Ηλίας Μπουζαλάς, θα συνεχίσει το έργο του απερίσπαστος στον «Ιστορικό» και αποτελεί εγγύηση για το «αύριο» του συλλόγου στην υδατοσφαίριση. Όσα αναφέραμε μόλις, είναι άκρως σημαντικά για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Παράλληλα, το προπονητικό επιτελείο παραμένει ολόιδιο και θα συνεχίσει να προσφέρει στον σύλλογο, καθώς ο πολύπειρος Κώστας Δήμου και ο άμεσος συνεργάτης του, Παναγιώτης Πρίμπας, θα καθοδηγήσουν την ανδρική ομάδα και την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στο ίδιο πλαίσιο και η γυναικεία ομάδα του «Ιστορικού», με τον Τάσο Παπαναστασίου να διατηρεί τα ηνία.

Ο σχεδιασμός του Πανιωνίου έχει ήδη ξεκινήσει για το άμεσο μέλλον, όμως αυτή τη στιγμή προέχει η κατάκτηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την ανδρική ομάδα που σε πρώτη φάση αντιμετωπίζει τον Υδραϊκό, ενώ η γυναικεία ομάδα θα δώσει μάχη με τον ΑΝΟ Γλυφάδας για την 5η θέση στην Α1 γυναικών, που οδηγεί στο LEN Champions League. Προσεχώς, περισσότερα.

Πηγή: aquafeed24

Δεν υπάρχουν σχόλια