Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H ανακοίνωση του Πανιωνίου ΓΣΣ για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ

Διαβάστε την ανακοίνωση του Πανιωνίου ΓΣΣ για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού στην Basket League.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Πανιωνίου ΓΣΣ για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού στην Basket League.

Αναλυτικά:

"Σε μία αγωνιστική περίοδο γεμάτη προβιβασμούς, αυτή η άνοδος δεν θα μπορούσε να λείπει!

Ο μπασκετικός Πανιώνιος, για τον οποίο χιλιάδες κείμενα θαυμασμού έχουν γραφτεί και άλλα τόσα λόγια έχουν ειπωθεί, επέστρεψε στην Basket League!
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί μετά τον τελικό αγώνα με τον Ηρακλή, οι εκδηλώσεις λατρείας σε κάθε σημείο του χάρτη που έχει χρώμα κυανέρυθρο και τα δάκρυα στα πρόσωπα ανθρώπων κάθε ηλικίας μετά το τέλος της αναμέτρησης, αποτύπωσαν τη χαρά για την επάνοδο, αλλά και το ξέσπασμα μετά την ανυπομονησία που υπήρχε μέχρι να έρθει τούτη η στιγμή.
Μία ανυπομονησία που μπρος στις όποιες αναποδιές κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν... ξεχείλισε, αλλά μετατράπηκε σε θετική ενέργεια και ώθηση.
Η οικογένεια του Πανιωνίου έμεινε ενωμένη στα κρίσιμα σημεία. Δεν άφησε την απογοήτευση να την κυριεύσει ούτε μετά την ήττα της Παρασκευής. Σήκωσε αμέσως το κεφάλι, συσπειρώθηκε ξανά και έδωσε για δεύτερη φορά μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα βροντερό «παρών» στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων.
Ενωμένη πορεύτηκε και ενωμένη πανηγύρισε την επάνοδο στην Κατηγορία που ιστορικά και δικαιωματικά ανήκει. Ενωμένη θα πετύχει ακόμη πιο σπουδαία πράγματα στο μέλλον.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης συγχαίρει τους αθλητές και τα μέλη του staff για τον σπουδαίο αγώνα που έδωσαν εν μέσω πολλών προβλημάτων και εξωαγωνιστικών εμποδίων, μα πάνω απ' όλα συγχαίρει τους δύο οραματιστές του τμήματος, τον κο Θοδωρή Μικρόπουλο και τον κο Παναγιώτη Ηλιάδη, οι οποίοι ανέλαβαν τον Απρίλιο του 2022 ένα δύσκολο έργο και μετά από μία διετή διαδρομή γεμάτη επιτυχίες έφεραν εις πέρας τον πρώτο μεγάλο τους στόχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια