Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eρώτηση για τον Πανιωνιο σε σειρά του ANT1! (video)

Για άλλη μια φορά ο αγαπημενος ηθοποιός Αντώνης Κρόμπας, άδραξε την ευκαιρία να μοιραστεί δημόσια την αγαπη του για τον Πανιώνιο

Για άλλη μια φορά ο αγαπημενος ηθοποιός Αντώνης Κρόμπας, άδραξε την ευκαιρία να μοιραστεί δημόσια την αγαπη του για τον Πανιώνιο. Οπως το συνηθίζει στις τηλεοπτικές σειρές που συμμετέχει πάντα βρίσκει κάποιο τροπο να αναφερθεί στην αγαπημένη του ομάδα.

Ετσι και στο πρόσφατο επεισόδιο της σειράς του Αντ1 “Ο Πρώτος απο Εμάς” στο οποιο εμφανίστηκε σε γκεστ εμφάνιση στον ρόλο του παρουσιαστη ενος τηλεπαιχνιδιου (που θύμιζε τον Εκατομμυριούχο του Γρηγόρη Αρναούτογλου) ο Αντώνης έκανε ερώτηση στον παίκτη για τον Πανιωνιο, τιμώντας ετσι για άλλη μια φορά τον ιστορικό σύλλογο.

Πηγή: olympia.gr

1 σχόλιο

  1. 1)Απο τη στιγμη που δεν συνεχιζει ο Ιγνατιδης αυτο σημαινει οτι θα δουμε παικτες πολυ υψηλου επιπεδου για την Superleage2.
    2) Μεχρι στιγμης διαβαζουμε για την βεβαιη προσληψη του βοηθου προπονητη. Για τον πρωτο προπονητη υπαρχει μονο σοβαρη υποψηφιοτητα (του Νικοπολιδη). Ας ελπισουμε οτι δεν θα πλοκληρωθει αυτη η επιλογη. Εχουμε αναγκη απο εμπειρο μπαρουτοκαπνισμενο προπονητη γνωστη της κατηγοριας. Τιποτε απ' ολα αυτα δεν ειναι ο Νικοπολιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή