Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απίστευτο και όμως... ελληνικό! Ο Πανιώνιος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων για την… φιέστα του!

Την περασμένη Κυριακή ο Πανιώνιος πανηγύρισε την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες και η ΔΕΑΒ αποφάσισε να τον... συγχαρεί τιμωρώ...

Την περασμένη Κυριακή ο Πανιώνιος πανηγύρισε την επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες και η ΔΕΑΒ αποφάσισε να τον... συγχαρεί τιμωρώντας τον με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών! 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στον αγώνα-φιέστα με τον Αλμυρό οι φίλαθλοι έριξαν πυροτεχνήματα και βαρελότα, κάτι φυσικά που είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις που ομάδες γιορτάζουν μία επιτυχία.

Μήπως τελικά έχει χαθεί το μέτρο; Είναι δυνατόν να τιμωρούνται ομάδες οι οποίες απλά πανηγυρίζουν την άνοδο; Και μάλιστα και ο αντίπαλος (στην προκειμένη περίπτωση ο Αλμυρός), έδειξε τον δικό του σεβασμό στους Πρωταθλητές; 

Εκεί στην ΔΕΑΒ πρέπει να το δείτε λίγο καλύτερα. Κάτι δεν πάει σωστά... 

Η σχετική ανακοίνωση: 

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Με την υπ’ αριθ.ό 15/2024 πράξη της ΔΕΑΒ, επιβλήθηκε σε βάρος του «ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ» η διοικητική κύρωση διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου, χωρίς την παρουσία θεατών σε οποιαδήποτε Εθνική Διοργάνωση, καθόσον φίλαθλοί του έριψαν πυροτεχνήματα και βαρελότα εντός της κερκίδας, κατά την ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΛΜΥΡΟΣ» που διεξήχθη στην αθλητική εγκατάσταση του γηπέδου ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ την 28η/4/2024, για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2023/2024 (4ος Όμιλος). Εφαρμογή του άρθρου 10 του ν. 5085/2024.

1 σχόλιο

  1. Έπρεπε η φιέστα να γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος και όχι σε επίσημο αγώνα, καθώς υπάρχει και η προηγούμενη τιμωρία των 2 αγωνιστικών από την προοδευτική (ισχύει ακόμα) και προφανώς ήμασταν σημαδεμένοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή