Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Bόλεϊ Γυναικών: Aνανέωσε με Καθάριου, αποχαιρέτησε πέντε αθλήτριες

Με τον Πανιωνίου και στην Volley League θα αγωνίζεται η  Αριάδνη Καθάριου.

Με τον Πανιωνίου και στην Volley League θα αγωνίζεται η Αριάδνη Καθάριου.

Η ικανή αθλήτρια του Ιστορικού ανανέωσε την συνεργασία της με τους κυανέρυθρους και έτσι θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα και τη νέα σεζον.

Παράλληλα, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την αποχώρηση πέντε αθλητριών από το ρόστερ.

Αναλυτικά: 

"Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Αριάδνη Καθάριου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Αριάδνη δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την επόμενη χρονιά με τον Ιστορικό! Φέτος ήταν μία πετυχημένη χρονιά γεμάτη χαρούμενες αναμνήσεις και εύχομαι η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που θέλει την επόμενη σεζόν». 

Η Καθάριου αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού και έχει ύψος 1.85 μ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Άρη, στην Evreux Volley-Ball (Γαλλία) και στο Πανεπιστήμιο St. John’s.

Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ευχαριστεί τις αθλήτριες Άντζελα Παπά, Φωτεινή Βουλγαράκη, Λίτσα Κράνη, Όλγα Λογαρά και Κατερίνα Κτιστάκη για τη συνεισφορά τους στην άνοδο του Ιστορικού, στη Volley League και τις εύχεται καλή σταδιοδρομία στην καριέρα τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια