Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Bοηθός του Νικοπoλίδη ο Kουτρομάνος στον Πανιώνιο

Η συμφωνία του Πανιωνίου με τον Αντώνη Νικοπολίδη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και μάλιστα ήδη οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία και...

Η συμφωνία του Πανιωνίου με τον Αντώνη Νικοπολίδη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και μάλιστα ήδη οι κυανέρυθροι έχουν έρθει σε συμφωνία και με τον άνθρωπο που θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του 53χρονου προπονητή.

O λόγος για τον Νώντα Κουτρομάνο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, θα βρεθεί στο πλευρό του Νικοπολίδη στον πάγκο του Ιστορικού.

Οι συστάσεις που συνοδεύουν τον 40χρονο τεχνικό είναι πάρα πολύ καλές, τόσο για τις προπονητικές του αρετές, όσο και για την προσωπικότητα του. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια αποτέλεσε βοηθός προπονητή στην ομάδα της Κηφισιάς και άπαντες στην ομάδα των Βορείων προαστίων έχουν να πουν τα καλύτερα για την δουλειά του.

Φυσικά το γεγονός πως διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Superleague 2, με την διετή παρουσία του στην Κηφισιά, συγκαταλέγεται στα θετικά του και σίγουρα θα παίξει ρόλο για τον Πανιώνιο της νέας σεζόν.

Να σημειωθεί πως η επιλογή του Κουτρομάνου έγινε από τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας στη νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια