Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς στα panionianea.gr: «Νιώθω ευλογημένος, προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο της ανόδου»

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ιστορικού στην έδρα του Παπάγου

Ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ιστορικού στην έδρα του Παπάγου, όπου με ένα τρομερό τρίποντο έστειλε την ομάδα στο Final 4.

Ο 27χρονος γκαρντ με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις έχει πάρει τον Πανιώνιο από το χέρι το τελευταίο διάστημα και κατάφερε να τον οδηγήσει στο Final 4, όπου εκεί οι κυανέρυθροι θα έχουν δύο ευκαιρίες για να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο, την άνοδο στην Basket League.

Ο "Μίλε", ο οποίος στο "Σαλούν" σημείωσε 33 πόντους, μίλησε στα panionianea.gr, για τη νίκη του Ιστορικού και την πρόκριση στο Final 4.

"Αυτή η νίκη και η πρόκριση στο Final4 με κάνουν να νιώθω ευλογημένος και πάρα πολύ χαρούμενος. Όμως συνεχίζουμε την πορεία μας προσηλωμένοι στον μεγάλο στόχο, που είναι η άνοδος στην Basket League".

Εν συνεχεία, μοιράστηκε την σκέψη που του ήρθε στο μυαλό με το που πέτυχε το μεγάλο τρίποντο στο φινάλε του αγώνα: 

"Όταν μπήκε το τελευταίο τρίποντο μία σκέψη ήρθε στο μυαλό μου: Final4 ερχόμαστε!".

Ο αρχισκόρερ του Πανιωνίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο του Συλλόγου, που έδωσε βροντερό "παρών" στην έδρα του Παπάγου και βοήθησε σημαντικά την ομάδα να φτάσει στη νίκη: 

'Και στην έδρα του Παπάγου, όπως και κάθε φορά ο κόσμος του Πανιωνίου είναι ο 6ος παίκτης μας. Μας στηρίζει και μας δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία προς τον στόχο μας. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας". 

Τέλος, αναφρόμενος στο Final 4, είπε: 

"Το Final4 πιστεύω ότι θα είναι μια γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Elite League. Θα είναι παιχνίδια υψηλού επιπέδου με μεγάλο ανταγωνισμό. Φυσικά, εμείς έχουμε έναν μόνο στόχο. Την άνοδο!"

**Δείτε το μεγάλο τρίποντο του Μιλεντίγιεβιτς το οποίο έδωσε τη νίκη στον Πανιώνιο στην έδρα του Παπάγου: 
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια