Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε ο μαχητικός Πανιώνιος | Mόνo χειροκρότημα γι' αυτή την ομάδα!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού σε έναν ακόμη τελικό έπαιξε με μεγάλη ψυχή και τσαμπουκά, όμως δυστυχώς έχασε στις λεπτομέρειες (3-1 σετ...

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού σε έναν ακόμη τελικό έπαιξε με μεγάλη ψυχή και τσαμπουκά, όμως δυστυχώς έχασε στις λεπτομέρειες (3-1 σετ) από τον γηπεδούχο ΟΦΗ και δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Volley League.

Οι "Πάνθηρες" του Αργύρη Ψάρρα έπαιξαν ως ίσο προς ίσο τον ισχυρό αντίπαλο τους στο Ηράκλειο της Κρήτης και μπορεί τελικά να μην ολοκλήρωσαν τον φετινό τους... άθλο, όμως αυτή η ομάδα με τις υπερβασεις που έκανε και την εικόνα της κέρδισε όλους τους φίλους του Πανιωνίου, αλλά και γενικότερα το φίλαθλο κοινό του ελληνικού βόλεϊ.

Αυτοί οι παίκτες, αυτή η ομάδα αξίζει μόνο το χειροκρότημα όλων μας. Μια ομάδα πρότυπο, μια ομάδα που όλη τη χρονιά έβγαλε υγεία. Το σίγουρο είναι πως τα καλύτερα είναι μπροστά. 

Στα του αγώνα, το πρώτο σετ ήταν πραγματικό θρίλερ, με τον ΟΦΗ τελικά να τι παίρνει με 30-28. Και το δεύτερο κρίθηκε στην απόλυτη λεπτομέρεια υπερ των γηπεδούχων με 26-24. 

Ο Πανιώνιος στο τρίτο σετ κατάφερε να βγει νικητής με 28-26, ενώ στο τέταρτο και τελευταίο σετ ο ΟΦΗ ήταν πιο σταθερός και με το 25-20 πήρε τη νίκη-άνοδο. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλο το τμήμα για την φετινή φοβερή και τρομερή σεζόν που έκανε η ομάδα. Μια ομάδα με το όγδοο οικονομικά μπάτζετ του πρωταθλήματος, που έκανε συνεχείς υπερβασεις και διεκδίκησε με νύχια και με δόντια την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Διαιτητές: Μυλωνάκης, Τραχαλάκης, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Λινοξυλάκη, Κουνδουράκη.

Τα σετ: 3-1 (30-28, 26-24, 26-28, 25-20)

Pre League Ανδρών - Τελικοί Ανόδου

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 - Πρώτος Αγώνας


Ο.Φ.Η. - Γ.Σ. Πανιώνιος 3-2 (25-23, 25-16, 28-30, 18-25, 16-14)

Σάββατο 13 Απριλίου 2024 - Δεύτερος Αγώνας

Γ.Σ. Πανιώνιος - Ο.Φ.Η. 3-0 (25-20, 25-22, 25-22)

Τετάρτη 17 Απριλίου - Τρίτος Αγώνας

Ο.Φ.Η. - Γ.Σ. Πανιώνιος  3-1 (30-28, 26-24, 26-28, 25-20)

Περισσότερα σε λίγο 

1 σχόλιο

  1. Παιδιά πολύ ωραία και σωστά αυτά περί υγείας και τα συνηθισμένα δημοσιογραφίστικα κλισέ για το χειροκρότημα που αξίζει (βεβαίως) η ομάδα, αλλά το σωστό είναι να λέμε ότι ο ΟΦΗ δεν κέρδισε την άνοδο στις λεπτομέρειες αλλά επί της ουσίας καθώς ο Πανιώνιος απέναντι στην μαχητικότητα και την σοβαρότητα του ΟΦΗ παρέταξε ουσιαστικά 2-3 μαχητικούς παίχτες ενώ οι υπόλοιποι κυμάνθηκαν στην μετριότητα και όταν η ομάδα τους χρειάστηκε έκαναν (μερικές φορές) παιδαριώδη λάθη για το επίπεδο και τη σημασία αυτών των 3 αναμετρήσεων. Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, η άνοδος χάθηκε στο 1ο παιχνίδι στην Κρήτη και στο 2ο (χαμένο) σετ με 25-16. Δεν νοείται να λες ότι θέλεις να χτυπήσεις το παιχνίδι μέσα στην Κρήτη και να χάνεις σετ με σχεδόν 10 πόντους διαφορά. Στα άλλα το παλέψαμε αλλά ήταν αργά. Εντάξει ήμασταν άτυχοι στο 1ο σετ και χάσαμε 30-28 αλλά στο 2ο εκεί τους δίνεις την απάντηση που πρέπει και τους πας σερί με 1-3 σετ και χαίρετε! Μετά στο 2ο ματς ο ΟΦΗ ήρθε στην Νέα Σμύρνη για βόλτα και δεν χτύπησε πολύ το παιχνίδι ώστε να μην κουραστεί και γνωρίζοντας ότι στο καυτό Ηράκλειο θα το πάρει το ματσάκι έτσι κι αλλιώς, όπως και έγινε. Σωστά λέτε ότι έχουμε το 8ο budget αλλά όταν φτάνεις εκεί που φτάσαμε παίζει ρόλο ο τσαμπουκάς και η προσωπικότητα του κάθε παίκτη. Και δυστυχώς όπως είπα μόνο 2-3 φάνηκαν αντάξιοι της φανέλας οι υπόλοιποι απλώς ήταν "ωσεί παρόντες". Κρίμα γιατί συνολικά οι πόντοι είναι 283-283 (!) δηλαδή μπορούσαμε αλλά όσο κι αν μιλάμε για υπέρβαση τελικά δεν το αξίζαμε περισσότερο από τους Κρητικούς στους οποίους αξίζουν συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή