Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Kανονικά με τον κόσμο του o Iστορικός!

Κανονικά με τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν, όπως ενημέρωσε και επίσημα ο Σ...

Κανονικά με τον κόσμο του θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν, όπως ενημέρωσε και επίσημα ο Σύλλογος.

Συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι αναφέρουν πως η ομάδα έχει ήδη καταθέσει έφεση στην απόφαση της ΕΠΟ περί τιμωρίας δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για γεγονότα που συνέβησαν πριν από το παιχνίδι με την Προοδευτική εκτός του σταδίου της Νέας Σμύρνης! 

Η εν λόγω έφεση θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως δεν πρόκεται να παίξει σε άδειο γήπεδο η ομάδα στα επόμενα παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν.

Η σχετική ενημέρωση:

"Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό μας πως σχετικά με την απόφαση της τιμωρίας των δυο αγωνιστικών χωρίς θεατές που επιβλήθηκε στην ομάδα μας έχει ήδη κατατεθεί έφεση από πλευράς μας η οποία και αναμένετε να εκδικαστεί την επόμενη βδομάδα. 

Ως εκ τούτου οι επόμενες -και τελευταίες- δυο εντός έδρας αναμετρήσεις μας θα διεξαχθούν κανονικά με την παρουσία θεατών."

Δεν υπάρχουν σχόλια