Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ελλοπιακός για Πανιώνιο: «H μεγάλη ιστορία σας έγινε ένα κομμάτι της δικής μας μικρής ιστορίας»

Με μία εξαιρετική ανακοίνωση ο Ελλοπιακός αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στο μεγαλείο του Πανιωνίου. 

Με μία εξαιρετική ανακοίνωση ο Ελλοπιακός αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στο μεγαλείο του Πανιωνίου. 

Διαβάστε αναλυτικά: 

"Η αξία του νικητή δίνει δόξα στον ηττημένο.

Η ποδοσφαιρική μοίρα του χωριού μας ήταν φέτος στολισμένη με δάφνες, αφού μας έφερε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να ευχόμαστε συγχαρητήρια στην μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, την ομάδα με τους περισσότερους αθλητές στην πατρίδα μας, την ομάδα που συνδέει όλες τις γενιές με αλησμόνητες στιγμές δόξας.

Ούτε στα τρελά μας όνειρα δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε ότι θα πατούσαμε ναούς του ποδοσφαίρου και της αθλητικής ιστορίας.

Ευχαριστούμε την ομάδα του Πανιωνίου που μας έδωσε την χαρά να ονειρευόμαστε και να ζήσουμε στιγμές που μας τιμούν ως ομάδα μιας και είχαμε την τύχη να αγωνιστούμε μαζί.

Η μεγάλη ιστορία σας έγινε ένα κομμάτι της δικής μας μικρής ιστορίας.

Σας οφείλουμε ένα μέρος και της δικής μας χαράς με την παραμονή μας στην κατηγορία, η οποία θα συνδέετε στην μνήμη μας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Πανιωνίου.

Άξιος πρωταθλητής η ομάδα της Νέας Σμύρνης, απέκτησε από την πρώτη στιγμή τον σεβασμό όλων μας, δείχνοντας την αγωνιστική της αξία.

Ευχόμαστε η φετινή χρονιά να είναι το τέλος της κακής πορείας και να ξαναδούμε σύντομα την ομάδα θρύλος να στέκεται βασιλιάς στο θρόνο της και εκεί που της αξίζει.

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Πανιωνίου."

Δεν υπάρχουν σχόλια