Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Aνώδυνη ηττα για τον Ιστορικό στο Mοσχάτο!

Ο Πανιώνιος, πραγματοποιώντας ίσως την χειρότερη του φετινή εμφάνιση, ηττήθηκε εκτός εδρας από τον Εθνικό με 2-0.

Ο Πανιώνιος, πραγματοποιώντας ίσως την χειρότερη του φετινή εμφάνιση, ηττήθηκε εκτός εδρας από τον Εθνικό με 2-0.

Οι κυανέρυθροι δέχτηκαν ένα πολύ γρήγορο γκολ (2ο λεπτό) από τον Αντωνίου, προσπάθησαν να αντιδράσουν στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς όμως να ισοφαρισουν. 

Στην "επανάληψη" ο Ιστορικός αν και αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα τον αντίπαλο του, ο οποίος μάλιστα βρήκε νωρίς και δεύτερο τέρμα και κάπως έτσι κρίθηκε το ματς.

Η διαφορά πλέον του Πανιωνίου με τον Εθνικό είναι στους 10 βαθμούς, ενώ θυμίζουμε ότι η ομάδα του Γεωργιαδη έχει ήδη κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στην Superleague 2.

Η αναμέτρηση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με την γηπεδούχο ομάδα να πάταει συνολικά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο.

Η ομάδα του Πειραιά άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό με τον Αντωνίου, ενώ το τελικό 2-0 έγραψε ο Γεωργούσης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 55'.

Οι κυανέρυθροι από την μεριά τους είχαν τις στιγμές τους, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν κατάφεραν ουσιαστικά να απειλήσουν ιδιαίτερα τον αντίπαλο τους.

Πρέπει να αναφερθεί πως ο Εθνικός σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντινιωτάκη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο γήπεδο του Μοσχάτου έδωσαν εντυπωσιακό "παρών" περίπου 500 φίλοι του Πανιωνίου οι οποίοι παρά το αρνητικό αποτέλεσμα δεν σταμάτησαν να ενισχύουν την ομάδα σε όλη την διάρκεια του ματς.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές) Κουμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Τσατσαρής, Χρούστινες, Πολύζος (81' Σέχου), Μαλάι (81' λ.τρ. Κυριαζης), Γεωργούσης (59' Κατσογιάννης), Ντινιωτάκης, Σκεντεράι (81' Θεοδώρου), Αντωνίου (72' λ.τρ. Μακρυγιάννης). 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης) Σκαφίδας, Ξυγκόρος (22' λ.τρ. Χοτζάλι), Παυλάκης (80' Διονέλλης), Ποτουρίδης, Ζούλιας, Πότσι (58' Ιγνατίδης), Μπρέγκου (46' Στούπης), Γροντής, Γεμιστός, Μπουρλάκης, Καλάγια (60' Αρναρέλλης).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια