Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Aνετο πέρασμα από την Κρήτη για τον Iστορικό!

Άνετα πέρασε από την Κρήτη ο Ιστορικός, που επικράτησε με 4-1 της Επισκοπής, για την 33η αγωνιστική της Γ' Εθνικής

Άνετα πέρασε από την Κρήτη ο Ιστορικός, που επικράτησε με 4-1 της Επισκοπής, για την 33η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Ο Πρωταθλητής Πανιώνιος δεν βρήκε ιδιαίτερη αντίσταση από την γηπεδούχο ομάδα, υπέβαλε τον ρυθμό του και με σχετική άνεση έφτασε στην επικράτηση, μία αγωνιστική πριν το φινάλε της σεζόν.

Το σκορ άνοιξε στο 38' ο Πότσι με δυνατό σουτ, μετά από ασιστ του Αρναρέλλη, ενώ στο 43' ξανά ο δυναμικός μέσος με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στη συνέχεια, ο Ιγνατίδης πήρε το... όπλο του. Στο 58' έκανε το 3-0 και στο 63' πέτυχε το τέταρτο γκολ του Ιστορικού.

Από την μεριά τους οι γηπεδούχοι, που με αυτή την ήττα ουσιαστικά γνώρισαν και τον υποβιβασμό, κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 76' με κοντινό πλασέ του Κουκούλη, ενώ στο 89' έχασαν πέναλτι σε εκτέλεση του Τζωρτζινάκη.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν ανοιχτό, χωρίς σκοπιμότητες, με τον Πανιώνιο να είναι ανώτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δίκαια να φτάνει στη νίκη.

Στο φινάλε του αγώνα οι φίλοι του Πανιωνίου που βρέθηκαν και στην Επισκοπή χειροκρότησαν θερμά την ομάδα του Γεωργιάδη.

Πλέον, την προσεχή Κυριακή ο Ιστορικός θα παίξει το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αυτό απέναντι στον Αλμυρό στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Το τελευταίο παιχνίδι του Πανιωνίου σε αυτή την δύσκολη τετραετία στη Γ' Εθνική. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι (58' Διονέλλης), Παντελίδης, Παυλάκης, Τσιμιδόπουλος, Μπρέγκου, Πότσι (74' Γεμιστός), Αρναρέλλης (59' Καλάγια), Γροντής (74' Παπαχαραλάμπους), Μπουρλάκης (86' Παλαιολόγος), Ιγνατίδης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια