Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mε αέρα... πρωταθλητή έκανε το 19Χ19!

Με τον αέρα της πρωταθλήτριας ομάδας τα κορίτσια του Ιστορικού υποδέχτηκαν το Σάββατο (02/03) τον Απόλλωνα Καλαμάτας

Με τον αέρα της πρωταθλήτριας ομάδας τα κορίτσια του Ιστορικού υποδέχτηκαν το Σάββατο (02/03) τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο κλειστό "Ανδρέας Βαρίκας", για την 19η αγωνιστική της Pre League.

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-1 σετ του αντιπάλου του και έτσι πήρε μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, συνεχίζοντας μόνος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι παίκτριες του Χαριτωνίδη αν και έχασαν το πρώτο σετ, στη συνέχεια του ματς έβγαλαν αντίδραση, έδειξαν την ανωτερότητα τους και τελικά εφτασαν στο τελικό 3-1.

Οι αθλήτριες του Ιστορικού συνεχίζουν την εκπληκτική τους φετινή πορεία, έχοντας ήδη ολοκληρώσει τον στόχο της ανόδου τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν και πλέον στοχεύουν στο να τελείωσουν το φετινό πρωτάθλημα ως αήττητες! 

ΣΕΤ: 17-25, 25-18, 25-23, 25-21

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιάννης Χαριτωνίδης): Λογαρά, Ολούτς, Καθάριου, Αλεξάκου, Ζιώγα, Καρέλια / Κακουράτου (λ), Κράνη, Μιλεντίγιεβιτς, Πάπα, Τιέμι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Φάκη, Κοκότη, Ριμπέιρο, Καραφουλίδου, Ρωσσιάδου, Θεοδωράκη / Γιόλλα (λ), Καραμούντζου, Αρβανιτοπούλου, Μαυροειδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια