Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη για τον Iστορικό!

Τη νίκη με 11-8 επί του Απόλλωνα Σμύρνης πήρε ο Πανιώνιος, για το πρωτάθλημα της Α1 των Ανδρών στο Πόλο.

Τη νίκη με 11-8 επί του Απόλλωνα Σμύρνης πήρε ο Πανιώνιος, για το πρωτάθλημα της Α1 των Ανδρών στο Πόλο.

Ο Πανιώνιος πήρε την πολύτιμη νίκη στο εξ' αναβολής ντέρμπι, από τη 2η αγωνιστική του G1 της Β' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, στο άδειο από κόσμο (λόγω τιμωρίας των κυανέρυθρων) κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, αργά το βράδυ της Τετάρτης (13/3).

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Νεοσμυρνιώτες επέστρεψαν στις νίκες στο πρωτάθλημα (μετά την ήττα στο Γουδή από τον Παναθηναϊκό, στην πρεμιέρα της Β' φάσης) και ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας του G1, με 39 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους την "ελαφρά ταξιαρχία" στους 37.

Παρότι δεν είχε τους φιλάθλους της στο πλευρό της, η ομάδα του Κώστα Δήμου μπήκε δυναμικά και με καλή αμυντική λειτουργία και πλουραλιστικές λύσεις στην επίθεση, κατάφερε να προηγηθεί με 6-1 στα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου και 10-6 στο τέλος του τρίτου. Στην τελευταία περίοδο διαχειρίστηκε το προβάδισμα και έφτασε στο τελικό 11-8 υπέρ της.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 11-8

Οκτάλεπτα: 5-1, 2-3, 3-2, 1-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Παπάκος 1, Γραμματικός 1, Καλαϊτζής 1, Μοσκόφ, Μουρίκης 3, Γούνας 2, Σοφός, Καπετανάκης, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας, Τρούλος 1, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι 1, Χονδροκούκης 2, Γωνιωτάκης 1 Γαρδίκας 1, Τσαχειλίδης, Σολανάκης, Τσιαβαλιάρης, Τόττης.

Διαιτητές: Κουρτίδης, Κραβαρίτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια