Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Aνατροπή στην ανατροπή και «διπλό» στα Ζωνιανά ο Iστορικός!

Σε ένα συναρπαστικό και γεμάτο ανατροπές παιχνίδι ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από τα Ζωνιανά

Σε ένα συναρπαστικό και γεμάτο ανατροπές παιχνίδι ο Πανιώνιος πέρασε νικηφόρα από τα Ζωνιανά, επικρατώντας του τοπικού Ερμή με 4-3.

Οι κυανέρυθροι, μετά από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες κατάφεραν και επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν στην αναμέτρηση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που "καιγόταν" για το "τρίποντο" στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή.

Ο Ιστορικός πήρε δύο φορές το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο δεύτερο μέρος έκαναν την ανατροπή, με την ομάδα του Γεωργιάδη να κάνει την ανατροπή στην ανατροπή και να παίρνει τελικά τη νίκη! 

Το παιχνίδι 

Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 27ο λεπτό. Μετά από κόρνερ του Γροντή, ο Μπουρλάκης πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0 του Ιστορικού.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 40' ευτύχησαν να βρουν την ισοφάριση με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ακουίνο.

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο φινάλε του ημιχρόνου (45+1'), με τον Γιάννη Μπουρλάκη να πλασάρει σωστά τον Δερμιτζάκη και να κάνει το 2-1.

Στα πρώτα λεπτά της "επανάληψη" και πιο συγκεκριμένα στο 49' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν ξανά το παιχνίδι στα ίσια, με δεύτερο γκολ του Ακουίνο.

Στη συνέχεια, οι κυανέρυθροι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι που φάνηκε να υπάρχει μέσα στην περιοχή του Ερμή, με τον διαιτητή να μην δείχνει κάτι.

Μάλιστα, στο 60' οι Κρητικοί έκαναν την ανατροπή και με γκολ του Κωστάκη πήραν κεφάλι στο σκορ με 3-2.

Εννέα λεπτά αργότερα, στο 69', ήταν η σειρά του Πανιωνίου να βγάλει αντίδραση, καθώς ο Γροντής με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3! 

Στο 85' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο και δύο λεπτά αργότερα ο Γροντής εκτέλεσε ένα φουλ, ο Ιγνατίδης έβαλε το πόδι του, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και ο Ιστορικός πήρε ξανα το προβάδισμα και τελικά και τη νίκη! 

Με αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος, μετά από 29 αγωνιστικές, έφτασε τους 74 βαθμούς, φυσικά παραμένει μόνος πρώτος και στην κορυφή της βαθμολογιας, έχοντας διαφορά 11 βαθμών από τον δεύτερο Εθνικό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Ξυγκόρος, Παυλάκης, Ποτουρίδης, Ζούλιας, Μπρέγκου (65' Ιγνατίδης), Πότσι, Γροντής, Μπουρλάκης, Γεμιστός, Αρναρέλλης (72' Καλάγια).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια