Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ε«Χ»ασε τη νίκη στο 90'!

Στραβοπάτημα για τον Ιστορικό, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΑΟ Υπατου, για την 26η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 

Στραβοπάτημα για τον Ιστορικό, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΑΟ Υπατου, για την 26η αγωνιστική της Γ' Εθνικής. 

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 23' με πέναλτι του Γροντή, ενώ η ισοφαριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 91' με γκολ του Ποτουρίδη. 

Η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης σε γενικές γραμμές έλεγχε το ματς. Στο 23' άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γροντή και είχε κι άλλες ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο μέρος, για να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Αρναρέλλης, Ιγνατίδης και Μπουρλάκης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που είχαν, με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στην "επανάληψη" ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Πανιώνιο να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά και να δυσκολεύεται να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Στο 70' το σουτ του Αρναρέλλη έδιωξε σε κόρνερ ο Γκλώτσος, ενώ στο 76' χάθηκε η καλυτερη στιγμή για τους κυανέρυθρους, όταν ξανά ο τερματοφύλακας του Υπάτου είπε "όχι" στο κοντινό πλασέ του Γεμιστού.

Ο Ιστορικός δεν μπορούσε λοιπόν να "κλειδώσει" την υπόθεση νίκη και οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων... έκλεψαν τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Ποτουρίδης με πολύ ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στο δεξί "γάμα" του Παχατούρα και έγραψε το τελικό 1-1.

Στο 94' λίγο έλειψε να βρει το γκολ της νίκης ο Πανιώνιος, με τον Γεμιστό να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Γκλώτσο να διώχνει σε κόρνερ.

Μία απώλεια βαθμών για τον Ιστορικό μετά από πολύ καιρό και φυσικά άπαντες στην ομάδα πρέπει να μην επηρεαστούν από αυτό το αποτέλεσμα και από το επόμενο κιόλας ματς να δείξουν ξανά το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ 1-1 

Γκολ: 23' Γροντής (πέναλτι), 91' Ποτουρίδης

Διαιτητής: Γεωργόπουλος (Πειραιά). Βοηθοί: Πηδιάκης (Δωδεκάνησα), Βατός (Άρτας).


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Γεωργιάδης): Παχατούρας, Χοτζάλι (76' Ξυγκόρος), Παυλάκης, Ζούλιας, Ποτουρίδης, Μπρέγκου, Γροντής, Πότσι (61' Στούπης), Μπουρλάκης, Αρναρέλλης (76 Καλάγια), Ιγνατίδης (61' Γεμιστός).

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γ. Αντωνόπουλος): Γκλώτσος, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλλιτσουνάκης, Γλυνός, Αλμπάνης (60' Ρότσα), Μπούσης (86' Πολυμέρης), Ποτουρίδης, Γκίνο, Δακτυλίδης (79' Μπακαούκας), Αρμένης, Σταγάκης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια