Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα με... 100αρα!

Πολύ σημαντική νίκη για τον Ιστορικό, που επικράτησε με 100-84 του Μίλωνα, στο κατάμεστο κλειστό "Κροίσος Πέρσης".

Πολύ σημαντική νίκη για τον Ιστορικό, που επικράτησε με 100-84 του Μίλωνα, στο κατάμεστο κλειστό "Κροίσος Πέρσης".

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη είχε σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα στο σκορ, εκτός από λίγα λεπτά στην τρίτη περίοδο και με έναν φοβερό και τρομερό Μιλεντίγιεβιτς (29 πόντοι) έφτασε στην δίκαιη επικράτηση.

Εξαιρετικοί ήταν επίσης οι Βουγιούκας, Ντέιβις, ενώ ο Βαφειάδης που ήρθε από τον πάγκο αποτέλεσε τον παίκτη "κλειδί" για τον Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι με αυτή τη νίκη παραμένουν μόνοι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα.

Αξίζει να αναφερθεί η μαζική και δυναμική παρουσία του κόσμου του Ιστορικού, που αποτέλεσε χωρίς υπερβολή τον 6ο παίκτη της ομάδας! 

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος πετούσε... φωτιές. Οι κυανέρυθροι μπήκαν με το πόδι στο γκάζι και έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 22-1! Τελικά το σκορ της περιόδου ήταν 28-14.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ιστορικός συνέχιζε να έχει τα ηνία του αγώνα, ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, με τον Μιλωνα να ακολουθεί και να μειώνει την διαφορά κάτω από τους δέκα στο τέλος του ημιχρόνου (52-43).

Στα μισα της τρίτης περιόδου ο Μίλωνας ανέτρεψε το σκορ, πήρε κεφάλι στο σκορ με έναν πόντο διαφορα, όμως κάπου εκεί ξανά οι παίκτες του Λυκογιάννη βρήκαν τις λύσεις και μπήκαν ξανά σε θέση οδηγού και μάλιστα με διψήφια διαφορά (71-61).

Το τελευταίο δεκάλεπτο βρηκε τον Πανιώνιο να ελέγχει το ματς, έχοντας μία καλή διαφορά, με τους φιλοξενούμενους πάντως να προσπαθούν να μείνουν κοντά.

Οι κυανέρυθροι, όμως, ανέβασαν ξανά την απόδοση τους και τελικά έφτασαν στη νίκη με 100-84!

Πανιώνιος-Μίλων 100-84

Διαιτητές: Θεονάς-Θεοδωρόπουλος-Τεφτίκης (Νηγιάννης)

Δεκάλεπτα: 28-14, 52-43, 71-61, 100-84

Πανιώνιος (Λυκογιάννης): Σκάνδαλος, Μιλεντίγεβιτς 29 (6), Παπαδιονυσίου 5 (1), Χάρις 9 (2), Χάλαρης 6 (2), Κακλαμανάκης 3, Βουγιούκας 14, Βαφειάδης 9 (3), Ντέιβις 16 (2),  Γκίκας 7 (1). 

Μίλων (Κουρής): Μπράιαντ 29, Σκορδίλης 13, Πετρίδης 2, Ανέστης 5 (1), Μελισσαράτος, Μοτσενίγος, Μπαρτ 23 (4), Δομπρογιάννης, Ζούμπος 5 (1), Δημάκος 5 (1), Κανονίδης 2.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια